Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad aviona

Iz mora izvlače tijela putnika, članovi obitelji padali u nesvijest

avion
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
30.12.2014.
u 18:12

Airbus A320-200 sa 162 putnika i članova posade nestao je u nedjelju na letu iz indonezijske Surabaye u Singapur

Spasioci koji tragaju za nestalim avionom malezijske kompanije AirAsia pronašli su do danas popodne šest tijela putnika u Javanskom moru, u blizini indonezijskog otoka Bornea.

Nakon tri dana potrage, tijela su pronađena uz krhotine zrakoplova. Dužnosnici su potvrdili da su pronađena tijela i krhotine s leta 8501. Iako je prethodno glasnogovornik indonezijske mornarice kazao da su pronašli 40 tijela, ta je informacija tijekom dana demantirana te je potvrđen pronalazak šest tijela, piše Daily Mail.

Airbus A320-200 sa 162 putnika nestao je s radara u nedjelju 42 minute od polijetanja u Surabayji u Indoneziji, a trebao je sletjeti u Singapuru.

Članovi obitelji se onesvijestili

Mnogi članovi obitelji putnika onesvijestili su se nakon što je indonezijska televizija prikazala necenzurirane snimke tijela kako plutaju na površini mora.

Desetak velikih i više manjih bijelih i crvenih objekata zapaženo je oko 10 kilometara od posljednje lokacije na kojoj je bio nestali zrakoplov, piše The Strait Times.

 – Provjeravamo ima li ljudi koji bi mogli biti živi, kazao je glasnogovornik mornarice Manahan Simorangkir.

Podsjetimo, u avionu na letu QZ8501 nalazilo se 155 putnika, među kojima 138 odraslih, 16 djece i jedno novorođenče. Uz njih su u avionu bila i dva pilota te pet članova kabinskog osoblja.

>> Upozoravamo da video sadrži uznemirujuće prizore

>> Nastavlja se potraga za nestalim avionom, sumnja se kako je završio na dnu mora

Komentara 15

Avatar reference
reference
15:33 30.12.2014.

pa dje vi vecernji nalazite ove idiote od novinara, pazi teksta....."Tijela 40 putnika i krhotine nestalog aviona malezijske kompanije AirAsia uočeni su u Jadranskom moru....... uoceni su u JADRANSKOM moru

R9
ronaldo 9
14:57 30.12.2014.

super je kad prije snimaka mrtvih večernji stavi reklamu u kojoj su svi veseli,pjevaju i slave, bravo večernji

AB
anita.bacurin.9
16:05 30.12.2014.

Reklame u ovakvim videima?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije