Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Star Wars: Rogue One

Stigao je prvi trailer za novi nastavak Star Warsa!

star wars
Foto: Screenshot
07.04.2016.
u 17:12

Film prati priču o grupi pobunjenika koji pokušavaju ukrasti planove za originalni Death Star, oklopnu svemirsku postaju koja ima dovoljno snage da uništi cijeli svijet

Obožavatelji Ratova Zvijezda nisu morali dugo čekati za novu dozu popularnog filmskog serijala.

Tek što je novi nastavak iz Star Wars franšize 'The Force Awakens' srušio rekorde zarade diljem svijeta na radost brojnih obožavatelja stigao je i prvi trailer za novi nastavak 'Star Wars: Rogue One' koji je premijerno prikazan u emisiji Good Morning America.

 

Isječak detaljnije prikazuje misteriozne crne fiktivne vojnike, a film prati priču o grupi pobunjenika koji pokušavaju ukrasti planove za originalni Death Star, oklopnu svemirsku postaju koja ima dovoljno snage da uništi cijeli svijet. Film bi se u kinima trebao naći u prosincu ove godine. 

>>Pogledajte ekskluzivne fotografije sa snimanja 8. epizode serijala Star Warsa u Dubrovniku

>>Završeno snimanje Zvjezdanih ratova u Dubrovniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije