Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativni BiH vratar

Begović: Odbio sam Tottenham jer je Stoke obećao više prilika

'Arsenal\'s Russian midfielder Andrey Arshavin (R) vies with Portsmouth\'s Canadian goalkeeper Asmir Begovic (L) during their English Premier League football match against Portsmouth at Fratton Park,
'GLYN KIRK'
02.02.2010.
u 17:55

Begović je kazao kako mu je posebno drago što je menadžer njegovog novog kluba Tony Pulis pokazao kako ga cijeni. Smatra kako će ubrzo zauzeti svoje mjesto na vratima.

Reprezentativni vratar BiH Asmir Begović u posljednjim minutama zimskog prijelaznog roka potpisao je ugovor na četiri i pol godine s engleskim premierligašem Stoke Cityem, iako su za njega bili zainteresirani Tottenham, Arsenal i Chelsea, a postojala je mogućnost da ostane i na vratima Portsmoutha.

- Asmir je netko koga smo pratili duže vrijeme i vjerujemo da je on potencijalno najbolji mladi vratar u Engleskoj. Bilo nam je bitno dovesti još jednog vratara jer smo nezaštićeni na toj poziciji, izjavio je za klupske službene internetske stranice trener Stokea Tony Pulis, koji je zadovoljan ovim transferom, a sretan je ovakvim raspletom bio i Asmir Begović:

- Konačno je sve završeno. Potpisao sam ugovor sa Stokeom u posljednjim trenucima prijelaznoga roka i službeno sam postao novi igrač toga kluba. Menadžer Stokea Tony Pulis pokazao je kako me cijeni, a sada je na meni da dobrim radom na treningu opravdam njegovo povjerenje. Sorensen je trenutačno prvi vratar momčadi, no uvjeren sam kako ću se dobrim radom nametnuti te da ću ubrzo stati na gol, kazao nam je Begović, koji je u jednom trenutku bio najbliže Tottenham. Međutim...

- Iz sportskih razloga odlučio sam odbiti ponudu jednog tako velikog kluba. Jednostavno, u Stokeu su mi obećali da ću imati više prilika za dokazivanje, a vudući da želim braniti, mislim da sam u ovom trenutku napravio najbolju stvar za svoju karijeru.

Sve najbolje Portsmuthu

Begović je dodao kako Portsmouthu želi sve najbolje u nastavku sezone, s obzirom na to da je na Fratton Parku proveo lijepe trenutke.

- Svom bivšem klubu želim sve najbolje u nastavku natjecanja. Meni je u Portsmouthu doista bilo prelijepo. Bio sam standardni čuvar mreže i vjerujte mi kada se pojavila informacija da ću možda i ostati u klubu, nisam se previše uznemiravao jer ništa ne bih imao protiv i da sam ostao do kraja sezone, zaključio je razgovor Begović.

Komentara 1

TA
taras
19:15 02.02.2010.

naci ce se zamjena...pletikosa...koji iz kornera dobije gol..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije