Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI STRIJELAC

Znate li zašto? Svaki je zabio 20 pogodaka u HNL-u, ali samo će jedan dobiti nagradu

Foto: Pixsell
1/2
25.07.2020.
u 23:30

Nagrada će otići u ruke Antonia Čolaka, a razlog je prilično jednostavan - za to mu je trebalo najmanje minuta od navedenog trojca. Njemu je trebalo 2508 minuta, Caktašu 2806, a Mariću 3057

Završila je još jedna sezona HNL-a! I to kakva, drugo mjesto nosilo je kvalifikacije za Ligu prvaka, a na kraju ga se dokopala Lokomotiva.

Osim borbe za drugo mjesto, vodila se i mrtva utrka za najboljeg strijelca HNL-a.

Uoči posljednjeg kola ostala su u igri trojica - Mirko Marić s 19, Mijo Caktaš s 18 i Antonio Čolak sa 16.

Caktaš je u zadnjoj utakmici zabio dva pogotka i preskočio Marića koji je imao susret s Lokomotivom gdje je zabio jedan te se izjednačio s veznjakom Hajduka. Antonio Čolak imao je protiv sebe Istru 1961 i to je iskoristio na najbolji mogući način te je zabio čak četiri pogotka. Tako je i on došao do brojke od 20 golova.

I tko će na kraju ponijeti laskavu titulu najboljeg topnika HNL-a?

Nagrada će otići u ruke Antonia Čolaka, a razlog je prilično jednostavan - za to mu je trebalo najmanje minuta od navedenog trojca. Njemu je trebalo 2508 minuta, Caktašu 2806, a Mariću 3057.

Ključne riječi

Komentara 17

IK
Ikonoklast
00:11 26.07.2020.

Najgluplja odluka ikad. gleda se broj ne minute. svi troje zasluzuju nagradu.

DU
Deleted user
09:14 26.07.2020.

Najbolji moment jučer u hnl-u...............Tudor u euforiji razmjera viđenih samo u Splitu i okolici nakon drugog gola Caktaša pada u trans i skače u zrak od veselja više nego igrač kad je bio.Mislio je da će osvojiti taj trofej ,ali je zaboravio da radi u Hajduku koji je cijepljen od tofeja.Cjepivo zvano NH,Torcida,politika.hehehehehe Baš kad sam mislio da je cirkus prestao sa radom,kad ono dobismo mi još jednu porciju humora.......hehehehehe

Avatar dzambo
dzambo
23:54 25.07.2020.

Posteno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije