Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić: Ostali smo bez velikog napadača

Dalić i Modrić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
11.10.2018.
u 19:15

- Jako mi je žao, no Mandžo je vjerojatno ostvario svoj san i više nije imao što dati - rekao je Dalić za talijanske medije i dodao:

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se na odlazak Marija Mandžukića iz reprezentacije.

- Jako mi je žao, no vjerojatno je ostvario svoj san i više nije imao što dati - rekao je Dalić za talijanske medije i dodao:

- Poštujem njegovu odluku i tu me mogu više ništa napraviti. Izgubili smo velikog napadača, ali je i velikog borca koji je prvi igrač obrane.

Progovorio je i o Marku Pjacu.

- Marko je bio fantastičan dok je bio mlađi, no ozljede su zaustavile njegov putu u Juventusu. Fiorentina je dobar klub za njega. Čekat ću ga jer ga trebam. Bit će sve bolji.

>> Pogledajte što su Dalić i Modrić rekli uoči Engleske


 

Komentara 191

Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
19:33 11.10.2018.

sramotno je to sve i trebali bi obnoviti herceg-bosnu tj. svoj poseban entitet....tek će onda biti ravnopravni

JO
JohnConnor
19:49 11.10.2018.

To nam Bosjaci zahvaljuju sto smo ih na tisuce smjstili i besplatno lijecili za vrijeme rata. U islamu je dozvoljeno prevariti "nevjernika" ako to ide u korist islama.

DU
Deleted user
19:38 11.10.2018.

Herceg bosnu ponovno vratiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije