Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavio sastav Fifi

Zlatko Dalić objavio širi popis igrača za Svjetsko prvenstvo!

Zlatko Dalić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
14.05.2018.
u 12:02

"Raduje me što je velik broj naših igrača u završnici klupske sezone sudjelovao u borbi za trofeje, a čestitam svima koji su postali prvaci ili pobjednici kupova u svojim zemljama."

Zlatko Dalić danas je objavio širi popis igrača s kojima računa na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na njemu se nalaze 32 igrača koji će ići na pripreme, a konačni popis od 23 igrača izbornici moraju Fifi prijaviti do 4. lipnja.

"Raduje me što je velik broj naših igrača u završnici klupske sezone sudjelovao u borbi za trofeje, a čestitam svima koji su postali prvaci ili pobjednici kupova u svojim zemljama. Ponosni smo što ćemo opet, šestu godinu zaredom, imati prvaka Europe, a pritom želim Luki, Mateu i Dejanu mnogo sportske sreće u finalu Lige prvaka, kao i Šimi u finalu Europske lige. Sve to svjedoči kako imamo veliku koncentraciju kvalitete i to nas puni optimizmom uoči Svjetskog prvenstva, rekao je Dalić pa dodao:

"Na ovom popisu uglavnom su igrači na koje smo i do sada računali, koji su iznijeli teret kvalifikacija i odveli Hrvatsku u Rusiju. Tu je i nekoliko novih imena, Sosa i Letica koji još nisu bili u kadru A reprezentacije, a tu su svakako blizu i igrači poput Brekala, Vlašića, Livaje, Benkovića ili Halilovića – to im je potvrda da vjerujemo u njihov talent i da prepoznajemo njihov rad, i da su zasigurno budućnost naše reprezentacije uz već od prije uključene mlađe igrače."

🇭🇷#Croatia preliminary @FIFAWorldCup squad
3⃣2⃣candidates#BeProud #Family #Vatreni🔥 pic.twitter.com/0Eg33OP6P7

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini s Nigerijom, Argentinom i Islandom, a prvi cilj je proći u drugi krug.

Popis igrača:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo), Karlo Letica (Hajduk)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Bešiktaš), Ivan Strinić (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Club Brugge), Borna Barišić (Osijek), Zoran Nižić (Hajduk), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Borna Sosa (Dinamo)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Mario Pašalić (Spartak), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić (Inter), Nikola Kalinić (Milan), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke), Ante Rebić (Eintracht), Duje Čop (Standard Liege), Ivan Santini (Caen)

Komentara 18

JU
juma
13:15 14.05.2018.

Na popisu nisu Filip Benkovic i Josip Brekalo koji bi tu morali biti. Malo pratim Bundesligu i Brekalo je trenutno puno bolji od Marka Pjace koji je neprepoznatljiv. O jednom Copu koji je rezerva u slabasnoj Belgijskoj ligi, da nii ne govorim. Brekalo je igrac koji bi trebao nositi reprezentaciju u buducnosti, ali opet se poziva prema imenima, a ne prema ucinku na terenu. Isto tako Nizic iako iskusan igrac nema razinu jednog Benkovica. Ostatak popisa je manje vise ok.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
14:02 14.05.2018.

Nikakav popis ne pomaže ako će igrat ko tetkice ko i na svim natjecanjima do sad osim na prošlom prvenstvu prve tri tekme do Portugala, brzo,agresivno, iz prve i napadački a onda su s Portugalom počeli filozofirat i usr...li se i popušili! Samo ako daju sve što daju u klubovima možemo do polufinala ili finala jer nitko osim Nijemaca i Španjolaca nema igrače u tako EXTRA klubovima i još prvotimci i nosioci igre! U repki ko da se u poluamatere pretvore, mlitavi, bezvoljni, ko na odmor da su došli!

BA
bađo15
12:36 14.05.2018.

Bojim se za messija, strinic ce ga strpat u dzep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije