Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Realov trener

Zidane ponovno sjeo na vruću klupu: Pred nama je težak zadatak

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
11.03.2019.
u 22:22

Jako sam sretan što sam se vratio kući,a to je najvažnije. Jedva čekam početi. Trebao sam odmor, a i momčad je trebala promjenu - rekao je Zidane

Nakon što je osvojio naslov europskog prvaka Zizou je otišao iz Reala. Povod razlaza bilo je neslaganje s predsjednikom kraljevskog kluba Florentinom Perezom.

Nakon osam mjeseci Realov prvi čovjek ponovno je pozvao Zinedinea Zidana da im se pridruži, jer je ova sezona propala. Francuz je postao novi (stari) trener kraljevskog kluba.

Zinedine Zidane
1/9

Madriđani neće osvojiti niti jedan trofej, a ovo je za njih samo jedna loša epizoda. Zidane i Perez postigli su dogovor te dogovorili suradnju do lipnja 2022. godine. 

- Europski smo prvaci u nogometu i košarci, ali sada prolazimo kroz teško razdoblje. Znamo kako se navijači osjećaju. Uvijek težimo višim  ciljevima, ali stvari u posljednje vrijeme nisu išle najbolje. Nećemo zaboraviti trud i odanost klubu koju je pokazao Santiago Solari - rekao je Perez te tražio da ostane u klubu.

Prvi Realov čovjek predstavio je novog trenera Zinedinea Zidanea.

- Tvoj povratak dokazuje koliko voliš ovaj grb, i Real Madrid. Velik si dio klupske povijesti, madridisti su veoma ponosni na tebe - kazao je rekao je Perez.

- Jako sam sretan što sam se vratio kući,a to je najvažnije. Jedva čekam početi. Trebao sam odmor, a i momčad je trebala promjenu - rekao je Zidane te dodao:

- Predsjednik me nazvao i odlučio sam se vratiti. Budući da jako volim ovaj klub, evo me tu. Vratio sam se.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Francuz je Perezu iznio jasne želje, ali i to da Marcelo i Isco ostaju u momčadi.

- Neću razmišljati o tome što se događalo između igrača ove sezone. Želim se fokusirati na ostatak prvenstva. Marcelo i Isco su iskusni igrači koji su osvojili mnogo naslova i neću ulaziti u to što se dogodilo s njima. Neću sada razgovarati o pojačanjima, bit će vremena i za to - rekao je novi (stari) Realov trener.

Najavio je određene promjene za sljedeću sezonu.

- O tome ćemo raspravljati kasnije - istaknuo je Zizou.

- Pred nama je težak zadatak. U nekim stvarima sam griješio, kao što je bilo neosvajanje Kupa kralja ili loša forma u španjolskom prvenstvu - rekao je Zidane i nastavio:

- Razumijem i tugu navijača nakon što sam napustio klub, ali sada sam spreman na novi izazov.

Zinedine Zidane je s Realom osvojio tri naslova Lige prvaka u nizu.

Zinedine Zidane
1/9

- Biti trener je dobra stvar, ali trenirati Real je nešto sasvim posebno. Imam dobar predosjećaj - rekao je Zidane i dodao:

- Cristianov odlazak nije problem. Sada imamo 11 utakmica pred sobom i to nam mora biti najvažnije. Ronaldo je dio Realove povijesti i jedan od najboljih igrača na svijetu.

Bit će okružen ljudima i trenerima kojima vjeruje.

- Stručni stožer bit će isti kao i onaj s kojim sam radio prošle sezone. Znam da ovo nije bila lagana sezona, ali ne možemo uvijek pobjeđivati  - rekao je Zinedine Zidane.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
ssssssssss
23:35 11.03.2019.

Da sve sto ste osvojili zahvaljujuci korumpiranom realu masno je to perez platio . Zna to Zidan ,a da ne pricamo o ligi za bedaka . Kako vas nije sramota se hvaliti osvajanjem necega kada ste sve kupili fuj gamad madridska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije