Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom pameti?

Kako se pere fijasko: Real sprema 350 milijuna € za zvijezdu sklonu ozljedama!

Florentino Perez
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
08.03.2019.
u 21:49

Kraljevski klub Brazilca ujedno želi učiniti najplaćenijim nogometašem svijeta

Španjolski portal Sport upravo je objavio informaciju da je madridski Real ponovo spreman oboriti sve rekorde kako bi u svoje redove doveo Neymara, trenutačno člana Paris Saint-Germainea. Uz napomenu kako je riječ o ekskluzivnoj informaciji, novinar Joaquim Piera piše da će kraljevski klub za Brazilca ponuditi rekordnih 350 milijuna eura, a njega učiniti najplaćenijim nogometašem svijeta.

Prvi su kontakti s Neymarovim agentima navodno već ostvareni, te je Brazilcu rečeno da može računati na petogodišnji ugovor vrijedan 45 milijuna eura po sezoni, što je za devet milijuna eura više u odnosu na ono što ima u Parizu.

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

Spomenuti transfer je u svojoj glavi osmislio sam predsjednik Reala Florentino Perez, kojem navijači posljednjih dana poručuju da je prvi krivac za kolaps kraljevskog kluba i činjenicu da je Real već u ožujku ispao iz utrke za trofejima. 

Mnogi su zatražili i njegovu ostavku, pa u tom kontekstu doista nije nemoguće da Perez novim spektakularnim transferom pokušava kupiti ljubav ogorčenih madridista.

Piera u članku također ističe da prvi čovjek Reala Neymara vidi i kao sjajan marketinški potez, što bi i mogao biti slučaj ako Neymara nekim čudom prestanu mučiti silne ozljede.

Nažalost, 27-godišnji Brazilac ima podeblji medicinski dosje iza sebe, a PSG na njega ne može računati još od 24. siječnja kada je ozlijedio stopalo, odnosno slomio kost donožja.

Da je izvanredan Neymar izvanredan nogometaš, doista se glupo sporiti, ali nastavili pohoditi klupske liječnike gotovo jednako koliko i trenere, tih 350 milijuna eura bi se moglo pretvoriti u neviđeni fijasko, daleko gori i od Baleova.  

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:27 09.03.2019.

Budući je Pereza u zadnje dvije godine potpuno izdala pamet ovo je vjerovatno i istina ! Što će mu još jedan Bale ?

DU
Deleted user
07:37 09.03.2019.

Real je klub u kojem se opere najviše love i najviše financijskih muljaža se događa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije