Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTOJNA MOLBA

Zico: Jedino što Scolari sad može napraviti jest otići s klupe

'Olympiakos manager Zico gestures from the touchline.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Tony Marshall/Press Association/PIXSELL'
11.07.2014.
u 16:46

– Uvijek je igrao u istom sastavu, još od Konfederacijskog kupa i svi su znali njegovu taktiku – kaže Zico.

Brazilova nogometna legenda Zico bio je bez dlake na jeziku kad se osvrnuo na rad izbornika Luiza Felipea Scolarija te ga je zatražio da podnese ostavku.

– Nakon debakla protiv Njemačke to je jedino što može učiniti. Moramo mu se zahvaliti na svemu što je učinio, ali sada znamo da je Brazilu potreban izbornik koji će forsirati igru kakvu smo oduvijek igrali – kazao je Zico i ponovno se osvrnuo na Scolarija:

– Uvijek je igrao u istom sastavu, još od Konfederacijskog kupa i svi su znali njegovu taktiku. Forsirao je velik broj igrača koji nije imao potrebnu minutažu u klubovima. Čak je i Neymar većinu vremena u Barceloni proveo na klupi. Luiz i Oscar nisu u Chelseaju previše igrali, a Fred i Hulk imali su stvarno loše sezone i očito nisu u formi.

No Scolari nije odustajao, konstantno je gurao "provjerene", iako je sigurno imao za mnoge pozicije bolja rješenja. I umjesto da se nakon one sramote pokrije po glavi, ističe da je polufinale najveći uspjeh Brazila od naslova koji je "osvojio 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji".

– Svi koji se ne slažu sa mnom neka idu k vragu – odbrusio je tvrdoglavi izbornik, kojem očito treba "poguranac" da prepusti vođenje najuspješnije nogometne nacije nekom drugom.

>> Neymarov menadžer: Scolari je stara budala!

Ključne riječi

Komentara 2

ZP
zeljko.pavokovic.7
14:32 12.07.2014.

naš kovač kao da je učio od scolarija

NL
nlevar66
20:26 11.07.2014.

i kovac i nejgov brat takodjer jer nije trener ima osnovnu skolu i tečaj hns-a pompozno nazvan akademija(koja akademija to je PKV tecak za tzv polukvaligikaciju tj 1 stupanj eventualno,,a reprezentaciju dati provjerenims trucnjacima kranjcar katlainic baric blazevioc ivankovic bonacic itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije