Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HÖFL-RIESCH U MIROVINI

'Želim u potpunosti uživati, a to je jedino moguće ako sam u mirovini'

Höfl-Riesch
Reuters (Ilustracija)
20.03.2014.
u 15:11

- Neću uzeti samo stanku od skijanja. Želim u potpunosti uživati, a to je jedino moguće ako sam u mirovini - rekla je Höfl-Riesch.

Njemačka skijašica Maria Höfl-Riesch propustila je kraj sezone Svjetskog kupa zbog teškog pada na završnici Svjetskog kupa u švicarskom Lenzerheideu. Tako je propustila priliku da se s Austrijankom Annom Fenninger bori za Veliki kristalni globus, ali za utjehu joj je ostalo Mali kristalni globus u spustu.

A prema onom što je rekla novinarima Bilda, 29-godišnju njemačku skijašicu više nećemo gledati u utrkama Svjetskog kupa. Naime, po povratku u München otkrila je kako je vrijeme za mirovinu.

- Neću uzeti samo stanku od skijanja. Želim u potpunosti uživati, a to je jedino moguće ako sam u mirovini - rekla je Höfl-Riesch.

Höfl-Riesch 13 godina se natjecala u Svjetskom kupu, a najbolja je bila 2011. godine. Mali kristalni globus uzimala je pet puta.

>> Pogledajte težak pad Marije Höfl-Riesch

Komentara 6

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:08 21.03.2014.

Inteligentne skijašice završavaju karijeru na vrhuncu a ostale se sramote sa 6 sekundi zaostatka!Pametnom dosta!

Avatar TinoM.
TinoM.
10:57 23.03.2014.

Netko uživa u mirovini a netko kad ima prema pravim skijašicama zaostatak od 6 sekundi!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:25 22.03.2014.

Maria je jedna od mnogih odličnih ispod 2000 svjetskih bodova po jednoj sezoni. Bilo je takvih puno sa medaljama, pobjedama i uspjesima ali samo je jedna osoba u svjestkom skijanju prošla nevjerovatnu ljestvicu od 2000. i još podosta preko toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije