Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Krajan:

Ždrijeb i nije bitan, samo bih volio da odigramo doma; protiv svakoga imamo šanse

19.09.2017.
u 11:26

Hrvatska će biti među nositeljima, potencijalni suparnici su nam Kazahstan, Mađarska, Japan, Kanada...

Zbog vremenske razlike s Kanadom i nevremena u Japanu, tek je jučer kompletirana lista sudionika Svjetske skupine Davisova kupa za sljedeću sezonu. Japan je na kraju pobijedio Brazil s 3:1, a Kanada Indiju s 3:2 pa su se te dvije zemlje pridružile ostalim pobjednicima kvalifikacija: Kazahstanu, Hrvatskoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj i Mađarskoj.

Još osam sudionika znamo otprije, to su reprezentacije koje su početkom godine prošle prvo kolo: Italija, Belgija, Australija, SAD, Francuska, V. Britanija, Srbija i Španjolska. Ždrijeb za sljedeću godinu obavit će se u srijedu (16 sati) u Londonu, a Hrvatska će biti među nositeljima, što znači da će izbjeći najjače reprezentacije. Naši potencijalni suparnici su stoga: Kazahstan, Mađarska, Nizozemska, Španjolska, SAD, Njemačka, Japan i Kanada.

– Ždrijeb toliko i nije bitan, samo bih volio da odigramo doma. Ako svi budemo na broju, protiv svakoga imamo šanse – kaže 
Krajan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije