Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN JE GOTOV

Zbogom, Pipa: Uplakani Higuain odigrao posljednju utakmicu u karijeri

MLS: CF Montreal at Inter Miami CF
Foto: Rich Storry/REUTERS
1/8
18.10.2022.
u 09:15

Argentinski napadač u bogatoj je karijeri redom igrao za River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan i Chelsea, da bi sve okončao u Miamiju.

Inter Miami izgubio je 0:3 od New York Cityja u doigravanju američkog Major League Soccera (MLS), a to je bila posljednja utakmica u karijeri argentinskog nogometaša Gonzala Higuaina (34).

Nakon posljednjeg zvižduka, uplakani Higuain nekoliko je minuta na terenu stajao pogrbljen u tišini.

- Moj san je gotov. Osjećao sam se kao da završava ono što sam najviše volio. Bilo je to pola mog života, moje karijere, 17 i pol godina. Kroz glavu su mi prolazile slike iz cijele karijere, što sam živio, što sam radio, što sam doživio i odlazim presretan jer sam sve dao do danas. San je gotov i počinje drugi život - rekao je poslije Higuain novinarima. 

 

Higuain je ranije ovog mjeseca najavio svoju odluku o umirovljenju, a nije uspio doći do zadnjega trofeja u karijeri jer je njegov Inter ispao na Citi Fieldu.

Argentinac je karijeru započeo u River Plateu prije nego što se proslavio u Real Madridu, Napoliju i Juventusu, prešavši potom u Inter Miami 2020. Postigao je preko 300 golova u svojoj klupskoj karijeri i 31 gol za Argentinu.

Higuain je osvojio tri LaLiga naslova s ​​Real Madridom i tri krune u Serie A tijekom svog igranja u Juventusu, ali je rekao da je njegovo najveće postignuće što je bio poznat kao 'dobra osoba' tijekom cijele svoje karijere.

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije