Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SU IZNOSI U PITANJU

Zaokret u slučaju Vlašić: Kovač mu na stol stavio ponudu kakvu će teško odbiti

Foto: PIXSELL
1/2
23.07.2021.
u 20:52

Nikola je izričita Kovačeva želja, što sigurno daje na težini i pomalo olakšava odluku Rusima i Nikoli, a uz to Monaco ima ruskog vlasnika koji je već radio transfer iz CSKA

Dok se drugi sunčaju i odmaraju, hrvatski strateg Niko Kovač ne miruje. Barem ne dok su otvoreni prijelazni rokovi. Nakon što je napravio sjajne rezultate u Monacu već ove sezone, za sljedeću, čini se, želi prirediti još jaču momčad. 

Nakon što smo jučer pisali kako španjolski mediji tvrde da bi Kovač bez problema prigrlio 'svoje dijete' Luku Jovića odluči li ga se Real Madrid riješiti, sada stiže nova 'bomba', ali iz Italije.

Naime, tamošnji novinar Rudy Galetti tvrdi da je Milan u problemu budući da su bacili oko na hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića, a baš bi im Kovač sada mogao pomrsiti planove. Tako on tvrdi da je Kovač na stol već stavio 30 milijuna, što je približna cifra onome što CSKA traži, a to je navodnih pet milijuna više. 

Uz to, Nikola je izričita Kovačeva želja, što sigurno daje na težini i pomalo olakšava odluku Rusima i Nikoli, a uz to Monaco ima ruskog vlasnika koji je već radio transfer iz CSKA (Golovin). Doduše, kada se pričalo o ponudi Milana, također se spominjao izravan telefonski poziv Paola Maldinija u Moskvu. 

Bit će ovo zanimljiva borba. 

 

 

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
03:14 24.07.2021.

Kovac Vlasicu nije ponudio nista, Kovacev klub je to ponudio Vlasicevom. I ako klub tako odluci Vlasic ce pakirati kofere i otici u Framcusku gdje ce igrati za placu. Posto je pod ugovorom nitko tu njega nista nece pitati. Da ga se pita vjerovatno bi radije otisao u talijanskog velikana

DU
Deleted user
08:30 24.07.2021.

Zašto Kovač kupuje za Monaco. Prije par dana ste pisali kako Kovač preuzima RealMadrid.

ST
sttipe
09:36 24.07.2021.

Ja bi volija da Vlašić ode u Atalantu. Time bi Hajduk (Vlašić) dobija manje (novca) a reprezentacija puno više od Vlašića. Trenutno reprezentacija ne koristi ni pola Vlašićevih mogučnosti. Odabrat klub u kojem je trener koji ne zna kako iz njega izvuć maksimum, je prodat karijeru za sitan novac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije