Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SU IZNOSI U PITANJU
Povratak na članak

Zaokret u slučaju Vlašić: Kovač mu na stol stavio ponudu kakvu će teško odbiti

Nikola je izričita Kovačeva želja, što sigurno daje na težini i pomalo olakšava odluku Rusima i Nikoli, a uz to Monaco ima ruskog vlasnika koji je već radio transfer iz CSKA

Komentari 3

Avatar Tombstone
Tombstone
03:14 24.07.2021.

Kovac Vlasicu nije ponudio nista, Kovacev klub je to ponudio Vlasicevom. I ako klub tako odluci Vlasic ce pakirati kofere i otici u Framcusku gdje ce igrati za placu. Posto je pod ugovorom nitko tu njega nista nece pitati. Da ga se pita vjerovatno bi radije otisao u talijanskog velikana

VL
DU
Deleted user
08:30 24.07.2021.

Zašto Kovač kupuje za Monaco. Prije par dana ste pisali kako Kovač preuzima RealMadrid.

VL
ST
sttipe
09:36 24.07.2021.

Ja bi volija da Vlašić ode u Atalantu. Time bi Hajduk (Vlašić) dobija manje (novca) a reprezentacija puno više od Vlašića. Trenutno reprezentacija ne koristi ni pola Vlašićevih mogučnosti. Odabrat klub u kojem je trener koji ne zna kako iz njega izvuć maksimum, je prodat karijeru za sitan novac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.