Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVNA GESTA

Zaklada Nema predaje donirat će 200.000 kuna potrebitim udrugama

Hrvatska navijači
Igor Kralj/Pixsell
15.11.2020.
u 14:49

Natječaj nosi naziv ”Jednake mogućnosti za sve”, što je i misao vodilja zaklade. Fond natječaja iznosi ukupno 200.000,00 kuna te je predviđen za dodjelu pet udruga, u zadanim pojedinačnim iznosima

Zaklada Nema predaje s ponosom objavljuje Natječaj za dodjelu donacija udrugama iz određenih područja rada.

"Sretni smo i ponosni što već u samim počecima rada zakalde imamo mogućnost kroz natječaj osigurati financijsku pomoć udrugama kojima je potrebna potpora u vidu novčanih sredstava, a čiji se programi, aktivnosti i zamolbe odnose na konkretna područja u kojima će zaklada pomagati", govore iz Zaklade.

Natječaj nosi naziv ”Jednake mogućnosti za sve”, što je i misao vodilja zaklade. Fond natječaja iznosi ukupno 200.000,00 kuna te je predviđen za dodjelu pet udruga, u zadanim pojedinačnim iznosima.

Od interesa su za prijavu aktivnosti i programi koji se odnose na područja: humanitarne aktivnosti, financijske i druge pomoći socijalno ugroženim osobama, integracije osoba s invaliditetom u nogomet i društvo te promocije jednakosti i ravnopravnosti kroz suzbijanje stereotipa i diskriminacije

Skupine korisnika na koje program/projekt treba biti usmjeren prijavom na Natječaj su djeca, mladi te socijalno osjetljive skupine; osobe s invaliditetom, beskućnici i žrtve diskriminacije na osnovi rase.

Područja rada trebaju biti ljudska prava (suzbijanje rasne diskriminacije, zaštita prava beskućnika, socijalna uključenost i socijalna solidarnost, integracija osoba s invaliditetom), obrazovanje i potpora razvoju djece i mladih (potpora obrazovanju djece i mladih s posebnim potrebama)

Natječaj je otvoren do ponedjeljka 16. studenog u 00:01.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije