Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost je stigla

Za Modrića nema mjesta u prvih 11? Ancelotti najavio velike promjene na terenu

LaLiga - Real Madrid v Girona
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/5
15.07.2023.
u 09:21

Točan sastav nove početne momčadi tek treba vidjeti, ali uloga veterana Luke Modrića i Tonija Kroosa ove sezone mogla bi biti uvođenje novih igrača u njihove uloge na terenu i osiguravanje kontinuiteta kvalitete u igri kraljevskoga kluba

Nakon treninga momčadi Real Madrida, slavni talijanski trener Carlo Ancelotti potvrdio je za španjolske medije da će u novoj sezoni doći do promjena u formaciji kraljevskoga kluba. Nagađalo se da će napustiti dosadašnju formaciju 4-3-3 i pokušati intenzivnije uključiti nove igrače u igru. Španjolci smatraju da će zaigrati u formaciji 4-4-2 koja bi im dala više mogućnosti u veznome redu.

"Ove ćemo godine promijeni formaciju. Ne možemo zaboraviti da je prošla polučila velike uspjehe, no moramo pronaći novi stil igre", rekao je Ancelotti nakon treninga. U veznom redu ima mnoštvo izbora. Osim veterana Luke Modrića i Tonija Kroosa, u sredini terena može ubaciti Federica Valverdea, Eduarda Camavingu, Aureliena Tchouaménija, Danija Ceballosa, Brahmina Diaza, Ardu Gülera i Judea Bellinghama.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića

LaLiga - Real Madrid v Girona
1/19

Promjena formacije mogla bi značiti da će veterani Modrić i Kroos ostati bez svoga mjesta u prvoj postavi Reala. Otkrio je kako će Camavingu koristiti u veznom redu umjesto na poziciji lijevog beka, a Tchouaménija smatra jednim od ključnih igrača nove sezone.

VEZANI ČLANCI:

S uigravanjem nove formacije počet će već tijekom predsezone i na predstojećoj turneji po SAD-u. Točan sastav nove početne momčadi tek treba vidjeti, ali uloga veterana ove sezone mogla bi biti uvođenje novih igrača u njihove uloge na terenu i osiguravanje kontinuiteta kvalitete u igri kraljevskoga kluba.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Komentara 1

GR
Greben
11:29 15.07.2023.

To je stvarnost, a ne ”moglo bi biti”. …”uloga veterana Luke Modrića i Tonija Kroosa ove sezone mogla bi biti uvođenje novih igrača u njihove uloge”…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije