Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZNO

FOTO Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Kožino:  Kuća Luke Modrića
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/19
13.07.2023.
u 17:11

Zvijezda madridskog Reala godišnji odmor iskoristila je za posjet Jadranskoj obali

Naš najbolji nogometaš Luka Modrić godišnje odmore uglavnom provodi ploveći po Jadranskoj obali i uživa na hrvatskim otocima, ali i određeno vrijeme provodi u Kožinu koje se nalazi u okolici Zadra gdje je Modrić odrastao. Zajedno sa suprugom Vanjom i djecom opušta se na plaži i puni baterije za svaku napornu sezonu. 

Nedavno su se pojavile i fotografije Modrićeve luksuzne kuće u elitnom zadarskom naselju Kožino, a osim vile u madridskom predgrađu La Moraleja, također i u Hrvatskoj posjeduje vrijednu nekretninu. Podsjetimo, hrvatski kapetan na kratko je stigao i do otoka Hvara gdje je kušao delicije iz jednog uglednog restorana, a hrvatski kapetan Luka Modrić uživao je i u blizini Dubrovnika gdje je isplovio na luksuznoj jahti čiji najam košta čak 160 tisuća eura tjedno

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Kožino:  Kuća Luke Modrića
1/19

12.07.2023., Kozino - Kuca Luke Modrica u Kozinu Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Riječ je o modelu Ferretti Custom Line 120 Erolia, koja može primiti do 10 osoba u pet soba, a trenutačno se ne mogu kupiti niti postoje slobodni termini za iznajmljivanje. 

VEZANI ČLANCI:

Također, Modrić je obožavateljima na Instagramu pokazao kako izgleda dan na velebnom plovilu. Objavio je fotografiju kako usidren u uvali igra popularnu kartašku igru trešetu dok sluša Oliverov evergreen 'Ča je život vengo fantažija'.

Komentara 50

SE
SedmiElement
18:28 13.07.2023.

Bravo Luka!! Nek ti je sretno..! ❤️🇭🇷 Uživaj, zaslužio si..

DU
Deleted user
18:35 13.07.2023.

dečko je to zaradio svojim znojem i odricanjima. Vi koji pljujete po njemu i ostalim sportašima zbog zarade, radijte pogledajte 'naše' tajkune i pitajte od kuda im lova.

DU
Deleted user
19:23 13.07.2023.

g.Mamic je osuđen, Luka i Dejan ocrnjeni a mi i dalje nemamo oštećenu stranu. Ako je to Dinamo zasto vraceni novac nije vracen klubu??? Uglavnom, Luka tebi rodilo se, množilo se, kotilo se i u zdravlju i ljubavi život provedi.. I molim te daj i na drugu ruku stavi sat milionče neceg, nek ih boli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije