Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORETZKA ISPRED LUKE

Za Luku Modrića ovdje nije bilo mjesta?! Proglašeno deset najboljih na svijetu

Glasgow: Luka Modrić sjajnim udarcem za vodstvo 2:1 protiv Škotske
Luka Stanzl/PIXSELL
22.09.2021.
u 13:52

Iako uzrečica kaže da se o ukusima ne raspravlja, o njima se najviše raspravlja. Posebno kad je posrijedi neka od listi najboljih na nekom području.

Luka Modrić u 37. godini još uvijek igra na visokoj razini i oduševljava, no jasno je da to više nije onako brzo, moćno i energično kao prije pet ili deset godina, što su stručnjaci prestižnog FourFourTwo prepoznali i možda mu prestrogo oduzeli mjesto među najboljima na svijetu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije igra u madridskom Realu, konstantno je među najboljima i teško da za njega ne bi bilo mjesta u bilo kojoj momčadi na svijetu. Ali, očito je stiglo vrijeme da prepusti pozicije na ovakvim listama mlađima...

Dakle, najboljim veznjakom Europe proglašen je Bruno Fernandes iz Manchester Uniteda, a odmah iza njega slijede Kevin De Bruyne iz Manchester Cityja te Jorginho iz Chelseaja. S obzirom na to da FourFourTwo ima sjedište u Velikoj Britaniji, lako je moguće da je riječ o pristranosti.

Foto: Reuters

Jer, i na četvrtom je mjestu nogometaš kluba iz Engleske –Paul Pogba koji nastupa za Manchester United. Potom se na petom mjestu nalazi Marco Verratti iz PSG-a, na šestom je Joshua Kimmich iz Bayerna, sedmi N'Golo Kante iz Chelseaja...

Iako su neki od ovih sedam pomalo upitni, tek na posljednja tri mjesta dolazimo do "poslastica". Na osmom je mjestu najboljih veznjaka svijeta Ilkay Gündogan iz Manchester Cityja, na devetom Leon Goretzka iz Bayerna i posljednji je Marcos Llorente iz Atletico Madrida.

Da dojam kako ova lista i nije najspretnije izvedena ne vara, potvrđuju i komentari ispod teksta, u kojem je najspornije kako su se Pogba i Goretzka našli u ovom društvu te na koji način se na prvom mjestu uspio smjestiti Fernandes...

Iako uzrečica kaže da se o ukusima ne raspravlja, o njima se najviše raspravlja. Posebno kad je posrijedi neka od listi najboljih na nekom području. Slobodno u komentarima navedite vaših deset i je li uistinu situacija takva da se Modrić nije mogao "ugurati" umjesto nekog od navedenih...

>>> Samo je Davor Šuker ispred Luke Modrića

Komentara 4

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:31 22.09.2021.

Realno gledajući, najbolji vezni igrač je Mateo Kovačić. Čovjek je prvi vezni igrač u prvaku Europe i svijeta koji je realno gledajući uz Bayern najveći favorit za osvajanje trofeja lige prvaka i ove godine. A nije da igra u slaboj konkurenciji, tu je Jorginho tu je Kante tu je Saul Niguez, Ross Barkley, Mason Mount, međutim od svih njih jedino Kovačić ima zagarantirano mjesto u prvih 11.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:06 22.09.2021.

Pa kakva bi to bila konkurencija da je najbolji na toj poziciji dok većina njegovih vršnjaka već zaboravila kao izgleda zeleni travnjak? ?

VO
volimnju
20:43 22.09.2021.

normalno da nije. njegovo vrijeme prolazi. hvala mu za igre u reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije