Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Washington izbacio Chicago, Memphis poveo protiv Oklahome

Kevin Durant
Reuters (Ilustracija)
30.04.2014.
u 08:59

Oklahomi tako nije pomogao ni 'triple-double' učinak Russella Westbrooka (30k, 13a, 10s), kao ni 26 koševa Durant. Kod Memphisa najbolji je bio Mike Miller sa 21 košem.

Košarkaši Memphisa nakon produžetka su kao gosti pobijedili Oklahoma City 100:99 i tako poveli 3:2 u seriji te došli na korak do plasmana u drugi krug NBA doigravanja.

Thunderi su do produžetka stigli košem Russell Westbrooka četiri sekunde prije kraja, a u dodatnih pet minuta vidjeli smo dosta uzbuđenja.

Durant je kod rezultata 100:98 pogodio samo jedno bacanje, nakon čega je Memphis ima napad, međutim tri sekunde do kraja su promašili tricu, što je dalo mogućnosti Oklahoma Cityju da stigne do pobjede. Ipak, Durant je promašio tricu, a odbijanac Sergea Ibake u koš je ušao nakon isteka vremena.

Oklahomi tako nije pomogao ni 'triple-double' učinak Russella Westbrooka (30k, 13a, 10s), kao ni 26 koševa Durant. Kod Memphisa najbolji je bio Mike Miller sa 21 košem.

Nakon Miamija saznali smo i drugu momčad koja je izborila polufinale Istoka. Riječ je o Washingtonu, koji je u utakmici fantastičnih obrana, sa 75:69 u Chicagu pobijedio Bullse i tako stigao do pobjede 4-1 u seriji.

Foto: Reuters (Ilustracija)

John Wall predvodio je pobjedničku momčad sa 24 koša, dok je Nene Hilario dodao 20 koševa. Kod Bullsa Kirk Hinrich i Jimmy Butler ubacili su po 16 koševa.

Na krilima DeAndrea Jordana (25k, 18s) Los Angeles Clippersi su pobijedili Golden State 113:103 i tako stigli do vodstva 3:2 u seriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije