Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Fernandez u svađi je sa savezom School

Vučević: Izrael nema što tražiti u Zagrebu

'09.04.2011., Varazdin - Nogometna utakmica 24. kola Prve HNL izmedju NK Varazdin i NK Hajduk. Trener Goran Vucevic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
04.09.2011.
u 08:36

Goran Vučević i Mario Meštrović bili su "špijuni" izbornika Slavena Bilića na utakmici Izrael – Grčka (0:1). Po povratku iz Tel Aviva, Vučević nam je rekao:

- Bila je to nezanimljiva i ne odveć kvalitetna utakmica, nije bilo ni dinamike. Možda je opravdanje za statičnost u velikoj vrućini, igralo se u 16 sati, bilo je sparno i vruće, uvjeti su doista bili loši za igranje – kaže Vučević i nastavlja:

- Grci su zasluženo slavili, a Ninis je bio najbolji pojedinac dvoboja.

Koliko može Izrael biti drukčiji u Zagrebu, nego što je bio u Tel Avivu?

- Nakon ovog poraza, Izrael je u "nokautu"! Razočarali su me, morali su početi utakmicu s više rizika, ofenzivnije... To je momčad koja sigurno može odigrati znatno bolje, ima izvrsne pojedince, ali očito je da nešto kod njih ne štima s izbornikom Jeanom Fernandezom. U izraelskom savezu baš i nisu zadovoljni s njegovim načinom vođenja momčadi.

Možda u Zagreb dođu s novim izbornikom?

- Ne vjerujem, ali isto tako ne vjerujem da će ostati i dan duže nakon kvalifikacija.

Bi li moglo biti promjena u njihovom sastavu?

- Vjerojatno da, jer Fernandez voli mijenjati, zna promijeniti i petoricu igrača u odnosu na prethodnu utakmicu! Mijenja i sustav igre, kod njega baš ništa nije standardno. Možemo očekivati pobjedu, takav Izrael nema što tražiti u Maksimiru! – kaže Vučević.

Komentara 22

ZB
ZG = BG
13:21 04.09.2011.

Kad su Bilic i Vucevic zajedno u reprezentaciji i to pod vodstvom Mamica onda se nemozemo iznenaditi ne kvalificiranjem na euro

JO
jolly
10:44 04.09.2011.

Ovaj M. Meštrović jako liči na jednog od braće Vujović, samo neznam na kojega.

OB
-obrisani-
12:25 04.09.2011.

04.09.2011. u 12:00h ivomati je napisao/la: Slovenija-Estonija 1:2 Haaški sud-Nevini Vitezovi 42:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije