Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprinter iz Kanade doveo Indijce, braću Tumbar

Vučević će testirati igrače Bena Johnsona

'04.09.2010., Split - U centru joker u fitnes centru ugostili su Bena Johnsona jodnog najbrzih ljudi na svijetu koji ce u teretani tjedan dana biti trener. doveo je dvoje mladih nogometasa koje zeli d
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
06.09.2010.
u 09:25

- Nema govora o tome da ćemo ih angažirati, to su mladići koji su već na rubu prve momčadi – ističe Goran Vučević.

U prvi mah, kada je slavni Ben Johnson predstavio dvojicu kanadskih Indijaca iz Toronta i kazao da je doveo igrače za Hajduk, pomislili smo da je nekakva sprdnja, tek da predstava oko Johnsona bude malo veća. Sprinter iz Kanade dovodi Indijce u Hajduk, i još ih predstavlja.

Međutim, braća Karanveer i Gurveer Tumbar, 18-godišnjaci, stvarno će biti u Poljudu. Idućih pet dana trenirat će u Hajdukovoj omladinskoj školi, a pozorno će ih pratiti šef Goran Vučević.

– Recimo to ovako, oni će pet dana biti naši gosti, trenirati u našoj školi. Ali, nema govora o tome da ćemo ih angažirati, to su mladići koji su već na rubu prve momčadi, nemamo ni mogućnosti uzeti ih – kaže Vučević.

Slavni Ben govorio je kako je mladiće pohvalio Diego Maradona. Zanimljivo je pitanje kako su uopće došli do Hajduka.

– Ne znam, nisam upućen u detalje, mislim da su oni pod paskom menadžera koji je Johnsonov prijatelj, on će biti tu, pa se našao i prostor da mladići treniraju kod nas – objašnjava Vučević.

No, tko zna, možda se stvarno svide Vučeviću...

– Prerano je o tome govoriti. Kazao sam vam, oni će pet dana biti naši gosti, i to je sve – zaključio je šef Goran Vučević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije