Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJAN VLAK Pomoćnik Branka Ivankovića u subotu je “snimao” Tottenham na utakmici s Liverpoolom (2:1)

Vlak: Luka je pokazao klasu protiv Liverpoola

02.11.2008.
u 14:14

Pomoćnik Branka Ivankovića, Marijan Vlak, svjedočio je još jednom Tottenhamovu preokretu i pobjedi protiv Liverpoola 2:1 (0:1). No, momčad s White Hart Linea nije ga oduševila, štoviše... Unatoč silnoj dominaciji Liverpoola, posebno na sredini, Modrić je u nekoliko navrata pokazao klasu.

- Kad je imao loptu, onda se nešto i događalo. Jedini je plemeniti igrač u Tottenhamovoj momčadi. Ćorluka? Uh, onaj Kuyt je nezgodan igrač, Liverpool je stalno tamo probijao. Vedran je igrao na trenutke, napravio je nešto dobro, pa ga onda nije bilo. Zadnjih je 20-ak minuta završio na lijevom obrambenom boku, zatvarao je golemu “rupu”.

Gdje je Tottenham najjači?

- Uporni su i borbeni, novi trener Harry Redknapp dao im je impuls i probudio samopouzdanje. Najjači su u skok-igri, u prekidima, imaju dosta visokih igrača. Na to moramo paziti. U veznom redu osim Luke Modrića nemaju igrača koji bi mogao nešto povezati. Ostali su “šljakeri”.

Može li Dinamo iskoristiti propusnu lijevu stranu Tottenhamove obrane?

- Svakako! To je za nas velika utakmica, a istodobno nemamo baš nikakav imperativ. Igrat će se u sjajnom ozračju i uvjeren sam da ne možemo biti loši. Oni su favoriti, ali mi se nemamo čega plašiti. Zaigramo li hrabro, možemo im parirati, vjerujem da smo sposobni otrgnuti im barem bod – rekao nam je Vlak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije