Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DRUŠTVU KUSTIĆA I MIŠKOVIĆA

VIDEO Zlatko Dalić uživao na Superbowlu u Las Vegasu, pogledajte što je izbornik snimio

Ženeva: Zlatko Dalić i drugi poznati na finalu Lige prvaka mladih između AZ Alkmaara i Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
12.02.2024.
u 11:06

Ovaj spektakl koji se održao na Allegiant Stadiumu uživo su, zajedno sa suprugama, pratili izbornik nogometaša Zlatko Dalić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić te predsjednik Nogometnog kluba Rijeka Damir Mišković.

U noći sa nedjelje na ponedjeljak u Las Vegasu je odigrana finalna utakmica američkog nogometa poznata kao Super Bowl. Baš kao i lani prvacima su postali Kansas City Chiefsi koji su nadjačali San Francisco 49erse i tako postali prva momačd od 2005. koja je obranila naslov.

Najveći događaj u američkom sportu pratilo je, u televizijskom prijenosu, oko milijarde ljudi a utakmicu uživo pratili su i neki poznati Hrvati iz domaćeg sportskog miljea. Naime, ovaj spektakl koji se održao na Allegiant Stadiumu uživo su, zajedno sa suprugama, pratili izbornik nogometaša Zlatko Dalić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić te predsjednik Nogometnog kluba Rijeka Damir Mišković.

>> Pogledajte što je izbornik snimio u Las Vegasu

Ovogodišnje izdanje Super Bowla uživo je pratio i bivši NBA igrač Damjan Rudež, inače direktor zadarskog Sunset Sports Media Festivala, pa nije teško zaključiti da je u zbrinjavanju svih ovih hrvatskih gostiju (barem kada su u pitanju ulazice) sudjelovao i proslavljeni američki producent hrvatskih korijena Pete Radovich.

VEZANI ČLANCI:

Naime, osim što je kreativni direktor na CBS Sportsu, Radovich je i koordinacijski producent jako gledane emisije "Inside the NFL" i utemeljitelj je zadarskog Sunset Sports Media Festivala. Stoga i ovog proljeća, u Zadru, možemo očekivati velika imena iz svijeta sportskih medija.

 

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
11:45 12.02.2024.

Naravno da nisu sami snosili troskove. I tko bi to mogao u HNS-u kontrolirati i s time izaci u javnost !!! Tako nam je, sto se prije priviknemo, bice nam lakse.

KP
Karlovacko pivo
11:40 12.02.2024.

HNS nema novca za stadione i potporu mladima a za ovakve stvari se ima nadam se dasu sami snosili troškove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije