Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA BEZ NJEGA

Američki Hrvat na Super Bowlu oduševio navijače Hajduka, pojavio se u majici s likom Miše Kovača

Screenshot: Pete Radovich/X
12.02.2024.
u 10:21

Na tribinama stadiona u Las Vegasu bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić

Sportski svijet ovoga ponedjeljka bruji o sinoćnjem Super Bowlu u kojem su Kansas City Chiefsi pobijedili San Francisco 49erse. Spektakl u Las Vegasu po mnogočemu bio je povijesni, a zanimljiva se scena, jedna od mnogih, dogodila i uoči utakmice. 

Naime, sat vremena prije početka, na terenu se pojavio Pete Radovich. Ovaj je 45-godišnji sportski producent hrvatskog podrijetla na teren izašao u majici s likom legendarnog Miše Kovača. Navijačka je to majica, ona s prepoznatljivom Hajdukovom crveno-plavom pozadinom.

"Ja ne mogu drugo!!! Ništa bez Miše…niti Super Bowl!", napisao je Radovich, inače kreativni direktor CBS-a, američke produkcijske kuče koja je radila prijenos jednog od najgledanijih sportskih događaja svake godine.

Naravno da je objava Radovicha izazvala pravi pozitivni kaos na društvenim mrežama. Navijači Hajduka već mu pripremaju veliku feštu, a Radovicha su pozvali da u Split dođe u svibnju, za kada je planirana Hajdukova proslava titule hrvatskog nogometnog prvaka.

Inače, Radovich je često u Hrvatskoj. Toliko često da je i u svom ugovoru o radu od CBS-a ugradio klauzulu po kojoj ga poslodavac mora svakog ljeta na pet tjedana pustiti u Hrvatskoj.

"Da nema toga, ne bih mogao funkcionirati kroz ostatak godine. Ma, meni vam na svijetu postoje samo dva grada. New York i Zadar", jednom je prilikom izjavio Radovich.

Radovich je od 2023. godine i po nacionalnosti Hrvat, ima naše državljanstvo, a trenutno se bavi produkcijom filma "Football Must Go On" u kojem prati nogometaše ukrajinskog Šahtara kroz sezonu u Ligi prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Inače, na tribinama stadiona Allegiant uživao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić. On je na svom Instagram profilu objavio snimku s tribine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije