Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj R&B-ja

ANKETA: Kako vam se svidio Usherov nastup na 58. Super Bowlu?

Foto: Profimedia
1/6
12.02.2024.
u 09:55

Poluvrijeme Super Bowla, završnice doigravanja NFL-lige američkog nogometa, smatra se sinonimom za veliki glazbeni spektakl. Ove godine čast je pripala Usheru koji je u 13 minuta izveo neke od svojih najvećih hitova.

Kralj R&B glazbe Usher (46) nastupio je u poluvremenu Super Bowla gdje je otpjevao nekoliko svojih najvećih hitova. Poluvrijeme Super Bowla uvijek donosi i veliki glazbeni spektakl, a dosad su nastupali i Lady Gaga, Beyonce, Shakira, Jennifer Lopez, Katy Perry i mnogi drugi.

Ovogodišnji spektakl trajao je 13 minuta, a pogledajte ga ovdje. Usher je u bijelom outfitu i s gomilom energičnih plesača nastup otvorio pjesmom "Caught Up" te nastavio s velikim hitovima. Na pjesmi "My Boo" pridružila mu se Alicia Keys (43) koja je izvela i pjesmu "If I Ain't Got You". Pjevačica je oduševila gledatelje crvenim klavirom kao i elegantnom crvenom haljinom. 

VEZANI ČLANCI:

No, brojni fanovi komentirali su viralnu situaciju kada je Usher tijekom izvedbe pjesme "My Boo" omotao ruke oko Alicije Keys. - "Suprug Alicije Keys dok gleda Usherov nastup", "Ja s istom djevojkom o kojoj sam rekao bivšoj da ne brine", "Riskantno je ovako grliti nečiju ženu", samo su neki od komentara na X-u (bivšem Twitteru).

Pjevač se u jednom trenutku pojavio u blještavom outfitu. Američka kantautorica H.E.R. došla je na pozornicu Allegiant Stadiuma u Las Vegasu sa svojom gitarom i na rolama. Pjesmu "OMG" zajednički su izveli Usher i Will.I.Am iz "Black Eyed Peasa". Nastup je završio pjesmom "Yeah" na kojoj su Usheru gostovali Lil Jon i Ludacris. 

Sviđa li vam se Usherov nastup?

Usher je prilikom nastupa uspio promijeniti čak 16 outfita, a modne kombinacije imale su potpis Dolce&Gabanne te Off-Whitea. Njegov nastup na 58. Super Bowlu pratile su i najveće svjetske zvijezde među kojima su pjevačica Taylor Swift, košarkaške legende LeBron James i James Shaquille O'Neal, reper Jay-Z, glumac Paul Rudd.

VIDEO: Nina Badrić pokazala drastičnu promjenu frizure: Kakva promjena, zašto tek sad ova frizura?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije