Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRIJED, NAŠI

VIDEO Zagreb je spreman za gledanje utakmice s Belgijom na Europskom trgu

Centar Zagreb
Foto: Dario Topić
01.12.2022.
u 14:12

Neće se samo navijači u Dohi imati priliku okupiti na otvorenom i zajedničkim snagama vatrene bodriti do pobjede.

Vremena je sve manje, a početak utakmice između Hrvatske i Belgije na Svjetskom prvenstvu sve je bliže. Susret 3. kola grupne faze igra se s početkom u 16 sati i navijači se spremaju za susret u kojem će vatrenima njihova podrška biti važna za pobjedu i prolazak skupine. No, okupljanja neće biti samo u toploj Dohi.

Naime, i Zagreb se sprema za gledanje utakmice na Europskom trgu. Naš novinar Dario Topić javio se iz centra grada i pokazao gdje će se moći pratiti odlučujući dvoboj vatrenih.

Iako još nema većih skupina navijača na Trgu, situacija bi se mogla promijeniti do početka susreta. Vrijeme nam baš i ne ide u prilog, ali Hrvatska je dosad nebrojeno mnogo puta okupila navijače bez obzira na uvjete. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije