Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA ODLUKA

VIDEO Pogledajte bizarnu pogrešku bivšeg Dinamovca. Sudac nije reagirao, a Bavarci poludjeli od bijesa

Arsenal - Bayern LP
Foto: Screenshot X
1/2
10.04.2024.
u 09:14

"Mislim da sudac nije bio dovoljno hrabar kako bi sudio zasluženi penal u pomalo ludoj i neobičnoj situaciji. Priznao je na terenu kako je vidio tu situaciju", rekao je trener Bayern Münchena, Thomas Tuchel, čija će momčad bez prednosti s domaćeg terena morati gostovati u Londonu. Obzirom da su ispali iz Njemačkog kupa i Leverkusen je praktički osigurao naslov, ukoliko ispadnu iz Lige prvaka mogla bi ovo biti prva sezona u više od jednog desetljeća bez osvojenog trofeja

Obje utakmice četvrtfinala Lige prvaka odigrane u utorak završile su s mnoštvom pogodaka, ali bez pobjednika. Real Madrid i Manchester City na Santiago Bernabeu završili su rezultatom 3:3. U drugoj je utakmici aktualni njemački prvak Bayern gostovao kod drugog engleskog kluba u završnici najvećeg europskog klupskog natjecanja, londonskog Arsenala.

Utakmica je završila rezultatom 2:2 što je povoljno za njemački klub na čijem će se terenu igrati uzvrat. Za "topnike" su zabili Bukayo Saka u 12. i Leandro Trossard u 76. minuti. S druge su strane strijelci bili Serge Gnabry u 18. i Harry Kane u 32. minuti. Međutim jedna je situacija u drugom poluvremenu izazvala prepirke i naljutila bavarsku momčad.

VIDEO Pogledajte kako je osvijetljen Bayernov stadion u čast pokojnog Beckenbauera

Vratar Arsenala David Raya je nakon sučevog zvižduka izveo gol aut i dodao loptu suigraču Gabrielu Magalhaesu. Brazilac nije čio signal glavnoga suca pa je loptu primio u ruke, vratio na travnjak i ponovo izveo gol aut. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE. Njemački je klub uvjeren kako je riječ o penalu i teško je prigovoriti. Sučev zvižduk se čuo, ali nepoznato je zašto se Glenn Nyberg nije oglasio.

"Mislim da sudac nije bio dovoljno hrabar kako bi sudio zasluženi penal u pomalo ludoj i neobičnoj situaciji. Priznao je na terenu kako je vidio tu situaciju. Četvrtfinale Lige prvaka mu nije dovoljno kako bi dao penal zbog dječje pogreške. Priznao je kako je znao za pogrešku igrača, to je frustrirajuće. Sudac je napravio ogromnu pogrešku, znam da je to bila luda situacija", rekao je trener Bayerna, Thomas Tuchel.

Zanimljivo je i da je Magalhaes bivši igrač Dinama. U Hrvatskoj nogometnoj ligi nastupio je jednom i odigrao 90. minuta. Igrao je i za drugu momčad Dinama u drugoj ligi te upisao deset nastupa uz dva pogotka. U zagrebački je klub došao na posudbu iz Lillea 2018. godine.

GALERIJA Nevjerojatna pobjeda Bayerna. Bavarci slavili s golemih 8:1

Arsenal - Bayern LP
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije