Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Vatromet pogodaka na Emiratesu. Bayern preokrenuo pa prosuo pobjedu protiv Arsenala

FC Arsenal - Bayern Munich
Sven Hoppe/DPA
09.04.2024.
u 23:25

Na Emiratesu su lider engleskog prvenstva Arsenal i Bayern odigrali 2-2. Za Arsenal su zabili Buyako Saka (12) i Leandro Trossard (76), a za Bayern Serge Gnabry (18) i Harry Kane (32pen).

U prvim dvobojima četvrtfinala Lige prvaka u Londonu su Arsenal i Bayern odigrali 2-2, dok su u Madridu Real i Manchester City igrali 3-3, uz pogodak hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola.  Na Emiratesu su lider engleskog prvenstva Arsenal i Bayern odigrali 2-2. Za Arsenal su zabili Buyako Saka (12) i Leandro Trossard (76), a za Bayern Serge Gnabry (18) i Harry Kane (32pen).

VEZANI ČLANCI:

U Londonu je poveo Arsenal u u 12. minuti pogotkom Bukayo Sake, koji je preciznim šutem s desetak metara pogodio sam kut Neuerovih vrata. U 18. minuti Bavarci su izjednačili golom Gnabrya, koji je iskoristio nekoliko vezanih velikih pogrešaka Arsenalove obrane, da bi se potpuni preokret zbio u 32. minuti kada je solo-prodor Sanea prekršajem zaustavio Saliba, a Harry Kane je iz penala doveo Bayern u vodstvo.

Arsenal je poravnao u 76. minuti golom Belgijanca Trossarda, kojemu je povratnu loptu namjestio Gabriel Jesus. U zadnjoj minuti napadač Bayerna Coman je pogodio vratnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije