Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA S TRIBINA

VIDEO Ovo mogu samo Hrvati: Pogledajte sjajnu atmosferu u Švedskoj, kauboji imaju glasnu podršku

Navijači
Večernji list
13.01.2023.
u 20:31

Hrvatski rukometaši danas će imati dosta veliku podršku s tribina dvorane u Jönköpingu. Kada su ovdje igrali prije 21 godinu, u skupini na Europskom prvenstvu, na svaku utakmicu došlo po 1000 naših navijača

Rukometaši Hrvatske večeras (20.30 sati) igraju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u švedskom Jönköpingu. A prva utakmica nikad nije bila teža protiv Egipta. To je uvjerljivo najjači suparnik s kojim smo igrali na otvaranju svjetskih prvenstava.

>> Pogledajte što je snimio naš novinar Damir Mrvec

Hrvatski rukometaši danas će imati dosta veliku podršku s tribina dvorane u Jönköpingu. Kada su ovdje igrali prije 21 godinu, u skupini na Europskom prvenstvu, na svaku utakmicu došlo po 1000 naših navijača, ljudi koji žive i rade u ovom gradu, ali i iz cijele Švedske.

Naš reporter Damir Mrvec je na licu mjesta i snimio je vesele hrvatske navijače koji željno iščekuju susret. Atmosfera je i više nego odlična.

I da, trebali bismo konačno skinuti prokletstvo dvorane u Jönköpingu. Naime, u toj dvorani Hrvatske je do sada igrala šest puta i svih šest puta smo izgubili.

>> Još malo atmosfere

Komentara 3

KA
kažemja
22:14 13.01.2023.

Kakav blesavi naslov ,ovo mogu samo Hrvati !! Što,samo mi možemo navijati ?? Kakve gluparije.

MU
Mursuk
21:10 13.01.2023.

Zašto ih nazivaju "Kaubojima" znači Kravari!

BE
Berri
09:11 14.01.2023.

Duvnjak, Gojun, Karačić i Musa potrošeni igrači. Konkretno, ovaj kvartet u prosjeku ima 35 godina i 6 mjeseci. To je kao da Dalić nije napravio smjenu generacija i u Kataru igrao s Modrićem, Rakitićem, Mandžukićem i Vidom, a mi znamo da je samo Modrić igrao. HH misli da mu mogu igrati svi iz nabrojenog kvarteta, a jasno je da to nije moguće. Jasno je po jučerašnjoj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije