Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ ZA NOTES

VIDEO Ma, tako se to radi: Pogledajte fenomenalnu asistenciju Brozovića za Ronalda u Ligi prvaka

REUTERS/Ahmed Yosri
14.02.2024.
u 23:22

Hrvatski reprezentativac u pravom je trenutku odigrao ključan pas za ponajboljeg nogometaša svih vremena

Osim na europskom kontinentu, utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka ove su se srijede igrale i u Aziji. Isti je stupanj natjecanja, dakle, i tamo u tijeku. Nama je posebno zanimljiv bio dvoboj saudijskih klubova. U njemu su se sastali Al-Feiha i Al-Nassr.

Favorizirani gosti odnijeli su pobjedu minimalnim rezultatom (1:0). Nisu Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović, Sadio Mane i društvo uspjeli dodatno okruniti dominaciju koju su imali na čitavoj utakmici. No, i taj jedan pogodak postignut nakon krasne akcije bit će dosta pred uzvrat koji će se igrati za tjedan dana.

No, pogodak odluke dogodio se u 81. minuti utakmice. Krasan dupli pas odigrali su Marcelo Brozović (asistent) i Cristiano Ronaldo koji je još jednim svojim pogotkom odlučio utakmicu. Ronaldu je to bio 25. pogodak u 26 nastupa ove sezone.

Nakon ove sjajne asistencije Brozovića, Ronaldo jednostavno nije mogao promašiti. Čitavu akciju pogledajte OVDJE.

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:08 15.02.2024.

8 od 10 igrača bi ovo promašili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije