Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA U ŠOKU

VIDEO Kaos u Splitu! Poznati tenisač razbio stvari djevojci, sve je snimila i zvala policiju!

Instagram
03.06.2021.
u 09:55

Prijeti mu da će na OnlyFans objaviti njihov kućni video.

Vanessa Sierra Joli (27), po zanimanju influenserica, 28. svibnja je prijavila dečka, inače tenisača Bernarda Tomića (29), zbog materijalne štete koju joj je nanio. Naime, kako doznaje Slobodna Dalmacija, razbio joj je dva laptopa i dva mobitela.

I sve to dogodilo se u Splitu, gdje par boravi neko vrijeme iz razloga što u tom gradu Tomić trenira. Riječ je o tenisaču hrvatskih korijena, rođenom u Njemačkoj, ali s adresom u Australiji. Upravo zato odabire Hrvatsku kao destinaciju za pripreme, treninge i odmor, kad god može.

Vanessa je očito učinila Bernarda ljubomornim jer dodatno zarađuje i stječe popularnost golišavim objavama na stranici za odrasle - OnlyFans.

On to nije baš mogao podnijeti pa je reagirao, a ona sve pritom snimila i prijavila policiji.

- Ima prevelik ego i nisam trebala s njim u raspravu - izjavila je.

 

Iako je prvotno rečeno kako su uništene stvari vrijedne oko 76.000 kuna, Vanessa u videu spominje 16.000 dolara, što je oko 98.000 kuna. Osvetit će mu se, rekla je, tako što će na OnlyFans stranici objaviti kućni video.

Komentara 17

MK
mksdk
10:12 03.06.2021.

Bernarde, nemoj razbijati stvari nego joj daj pedalu. Spasi se dok još možeš.

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
11:16 03.06.2021.

...po zanimanju infkuencerica... tu sam prestao s čitanjem

SU
suncesmokvemaslina
10:55 03.06.2021.

što je većini sportaša pa uvijek nađu neku ... ne znaju naći normalnu žensku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije