Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah suspendiran

VIDEO Kakav divljak! Usred prijenosa je odvalio kolegu šakom u glavu

Incident na biciklističkoj utrci
Foto: Screenshot
16.02.2020.
u 18:48

Iz objavljene snimke doista nije najjasnije što je bio povod takovm izljevu bijesa jer su se muškarci prethodno tek dotaknuli

Neimenovani kamerman televizijske postaje ESPN u subotu je opalio šakom glavu kolegu s portala Mundo Ciclístico dok su novinari bilježili izjave jednog od junaka biciklističke utrke Tour Columbia, Juana Sebastiána Molana. 

Prizor su zabilježile brojne kamere, pa se ubrzo na tu temu oglasio i direktor utrke Rodolfo Palomino, koji je istaknuo da će napadač biti suspendiran s utrke na koju ESPN ima ekskluzivna prava.

Što je bio povod takovm izljevu bijesa, iz objavljene snimke doista nije najjasnije jer su se muškarci prethodno tek dotaknuli, no čini se da je kamerman naprosto na beskrajno drzak način htio upozoriti fotografa Alberta Urregu da mu ne upada u kadar dok snima uživo za svoju televizijsku postaju.

Komentara 1

DD
dobar.d
21:22 16.02.2020.

Udario ga glavom u saku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije