Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks u Kupu

VIDEO i FOTO Messi izložio četiri Zlatne lopte, Barci remi s Malagom

messi (1)
Reuters/Pixsell
16.01.2013.
u 23:26

Katalonski je klub u prvoj utakmici četvrtfinala Kraljeva kupa kod kuće odigrao 2:2 s Malagom.

Lionel Messi prvo je uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa s Malagom Barceloninoj publici pokazao svoje četiri Zlatne lopte, a onda je pokazao i zašto ih je dobio. Argentinski nogometaš sjurio se u 29. minuti s centra uz desnu aut-liniju prema golu Malage, iskoristio pogrešku protivničkog braniča i zabio za 1:1. Malagu je, naime, u vodstvo u 26. doveo Iturra. Potpuni preokret donio je samo minutu nakon Messijeva gola Puyol. A kad je u 75. gostujući igrač Monreal dobio crveni, očekivalo se da će Barca povećati svoju prednost. No, dogodio se šok. U 90. je Camacho izjednačio na 2:2.

Uzvrat je za tjedan dana u Malagi.

Svoju prvu utakmicu četvrtfinala Kraljeva kupa odigrali su i Zaragoza - Sevilla. U Zaragozi je završilo miroljubivo, bez pogodaka (0:0), a za goste je do 88. minute igrao i naš Ivan Rakitić. Uzvrat je također iduće srijede u Sevilli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Matija22
Matija22
23:40 16.01.2013.

jel vidio te četiri lopte ronaldo? hahahhaha sigurno negdje plače kad je vidio to hahahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije