Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Talent'

VIDEO Hoće li u Real ili Barcu? Pogledajte dokle ovaj golman može ispucati loptu

28.01.2019.
u 09:25

U jednoj takvoj ligi igra i junak ove priče koji u najboljim manirama Manuela Neuera doziva igrača kojem planira ispucati loptu, a tada je krenuo u borbu s njom

Takozvane seoske lige sjajan su izvor mnogih anegdota, priča, smiješnih situacija i nevjerojatnih obrata. Kako kod nas tako i u svijetu. 

Svatko u takvoj konkurenciji može doći do svojih pet minuta slave, od tatinih sinova do ne baš talentiranih igrača, pretilih ljudi kojima je dres preuzak, do trenera koji bezuspješno dozivaju: ''Draganeeee!'.

U jednoj takvoj ligi igra i junak ove priče koji u najboljim manirama Manuela Neuera doziva igrača kojem planira ispucati loptu, a tada je krenuo u borbu s njom. Ipak, lopta je bila bolja i golman ju je promašio za sigurnih 30-ak centimetara. Time je došao do već spomenutih pet minuta slave. 

>> Pogledajte kako ovaj vratar ispucava nogometnu loptu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:54 28.01.2019.

Pravo pojačanje za Ajduka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije