Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA VODITELJICA

VIDEO Diletta objavila da je trudna. Dijete čeka s bivšim vratarom Liverpoola

Diletta Leotta stigla u Zadar na Sunset SPort Media Festival
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
25.03.2023.
u 12:01

Talijanska novinarka i njemački golman hodaju već neko vrijeme, a sada su odlučili stati na kraj šuškanjima...

Poznata talijanska sportska novinarka Diletta Leotta smatra se jednom od najljepših žena u svijetu sporta, a novinarske stupce uz poslovni čeko puni i njezin privatni život. Tako je poznato da 31-godišnjakinja već neko vrijeme hoda s vratarom Lorisom Kariusom. Nijemac, kojeg navijači Liverpoola pamte po neslavnom finalu Lige prvaka 2018., gdje je greškama poklanjao golove Realu zbog čega su Madriđani u konačnici uzeli naslov, trenutno je u Newcastle Unitedu, najbogatijem klubu svijeta.

Kraće se vrijeme šuškalo da će dobiti prinovu, a novinarka je sve odlučila potvrditi, objavivši emotivni video na društvenim mrežama. Istaknula je koliko je sretna.

- Moramo vam nešto reći… ali znate li već? Eksplodirajmo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje - napisala je uz snimku na kojoj se uz suze s Kariusom grli i ljubi. 

Lijepe vijesti stigle su nakon ružnih. Naime, prije svega mjesec dana, njezin bivši dečko Daniele Scardina pao je u komu. Boksač Scardina je trenirao i pripremao se za svoj debi u poluteškoj kategoriji kada je doživio ozljedu. U teškom je stanju nakon hitne operacije mozga kojoj je podvrgnut.

'Forza Dani', napisala je Diletta Leotta na Instagram storyu kao znak podrške bivšem dečku.

Komentara 1

T2
Tomo_20
15:24 25.03.2023.

Kud bas tog jadnika nasla:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije