Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBITNA KOMBINACIJA

Velika želja Hajduka radi iznenađujući transfer? Da bi pao potpis, jedna stvar se mora poklopiti

Split: Odlazak hrvatske nogometne reprezentacije u Cardiff
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
03.04.2024.
u 13:43

Transfer će se dogoditi samo u slučaju da klub ne ispadne iz lige, a to bi se, nažalost srebrnog vatrenog iz Rusije moglo dogoditi

Prema navodima turskog sportskog lista Fanatik, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, član srebrne generacije vatrenih iz Rusije, Ante Rebić, mogao bi ovog ljeta napustiti Bešiktaš. Talijanska Hellas Verona najozbiljniji je kandidat za dovođenje Rebića u svoje redove, uz uvjet da ne izgube svoje mjesto u Serie A ispadanjem u niži rang natjecanja. Verona je trenutno na 15. mjestu ljestvice s dva boda više od zone ispadanja.

Nepunih godinu dana od dolaska u Istanbul, Rebić je zbog lošeg učinka (1 jedan gol u 23 utakmice) i navodnog nemira koji izaziva u svlačionici prebačen u drugu momčad. Na izlaznim je vratima kluba, a njegov agent Fali Ramadani na to je ukazao rekavši da su pregovori s Veronom o transferu idućeg ljeta mogući.

Ranije je interes za njega pokazao i Hajduk, ali njegova visoka plaća nepremostiva je za Splićane. Rebić trenutno zarađuje dva i pol milijuna eura, dok Marko Livaja s najvećom plaćom u HNL-u zarađuje čak milijun i pol manje.

Eventualni prelazak u Serie A, kako Ramadani navodi, uvelike ovisi o Veroninom ostanku u prvom rangu talijanskog nogometa. Trenutno se nalaze na 15.mjestu na tablici, 2 boda iznad zone ispadanja. Rebić pak, Veronine ponude u slučaju ispadanja neće niti razmatrati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije