Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARBITRAŽA

Varteks od Hajduka na sudu traži milijun kuna za Sačera

Mario Sačer
Ozren Maršić
06.10.2009.
u 08:02

Zbog neisplaćene odštete za mladog napadača Marija Sačera, Varteks je pri HNS-u pokrenuo arbitražni postupak protiv Hajduka. Rok splitskom klubu za isplatu 131 tisuće eura istekao je 2. listopada.

– Hajduk je imao mjesec dana za isplatu cijelog iznosa od objave transfera. Kako je taj rok prošao, bili smo prisiljeni cijeli slučaj prijaviti na arbitražu – rekao je direktor varaždinskog prvoligaša Branko Janžek.

Iako je Jako Andabak, član Nadzornog odbora Hajduka, prilikom gostovanja Splićana u Varaždinu u 7. kolu, 12. rujna, predsjedniku Varteksa Zlatku Horvatu obećao uplatu, to se ipak nije dogodilo.

Varaždinci su i Sačeru i Hajduku od prvog dana išli na ruku, jer su mladom napadaču dopustili odlazak na Hajdukove pripreme i neometano treniranje, iako do tog trenutka nije bio potpisan nikakav ugovor. U Varteksu je već dulje vrijeme oskudica novca, pa se s velikim nestrpljenjem očekuje uplata od gotovo milijun kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije