Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspad tandema

Još se ne zna hoće li četverac u Rio de Janeiru braniti srebro iz Londona

braća Sinković
Igor Kralj/PIXSELL
10.03.2015.
u 07:30

- Još nismo odlučili hoćemo li u Riju nastupiti kao četverac ili će nastupiti s bratom u dvojcu, a možda ispadne nešto treće - rekao je Valent Sinković

Hrvatski olimpijski odbor bogatiji je za još jednog sponzora za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine. Jučer su ugovor potpisali Josip Čop, glavni tajnik HOO-a, i Draga Antić, direktorica Crodux derivata. Potpisivanju su nazočili atletičarka Sandra Perković, tekvondašica Martina Zubčić te veslači srebrnog olimpijskog četverca iz Londona Valent i Martin Sinković, David Šain i Damir Martin.

- Još nismo odlučili hoćemo li u Riju nastupiti kao četverac ili će nastupiti s bratom u dvojcu, a možda ispadne nešto treće. Sada sva četvorica krećemo s utrkama samaca, da se malo utreniramo - rekao je Valent, koji je u dvojcu s bratom aktualni svjetski prvak.

>> Zlatni četverac se raspao radi dvojca na pariće: Idemo po zlato na OI u Rio

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:52 15.03.2015.

Ako se raspadne srebrna veslačka ekipa iz Londona, onda se raspada četverac ili kvartet, nikako ne TANDEM!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije