Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆA ODLUKA

Bivši trener Dinama odveo ih na SP, a oni mu dali otkaz!

Vahid Halilhodžić (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.04.2018.
u 11:00

Razlog smjene bivšeg Halilhodžića loša je forma reprezentacije koja je u pripremnim utakmicama remizirala s Malijem i izgubila od Ukrajine.

Vahid Halilhodžić više nije izbornik Japana! Ova iznenađujuća odluka došla je samo dva mjeseca prije Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Razlog smjene bivšeg trenera Dinama loša je forma reprezentacije koja je u pripremnim utakmicama remizirala s Malijem i izgubila od Ukrajine.

Nogometni savez Japana objavio je da će novi izbornik biti Akira Nishino koji je do sada obavljao funkciju tehničkog direktora.

Zanimljivo da je Halilhodžiću ovo drugi put da je izborio Svjetsko prvenstvo na kojem nije nastupio. Četiri mjeseca prije SP-a u JAR-u 2010. dobio je otkaz na klupi Obale Bjelokosti.

Japan će u Rusiji igrati u skupini H sa Senegalom, Poljskom i Kolumbijom.

Komentara 2

UN
UNOPosmatrac
20:31 09.04.2018.

Boli te, bit ces kao i Bora Milutinovic..hahaah

KA
kajinx
16:14 09.04.2018.

Vaha, glavu gore, ti si legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije