Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Uvjerljiv poraz košarkaša Zadra u Beogradu: Zvezda im ubacila točno 100 koševa

Košarkaši Crvene Zvezde pobijedili su Zadar s 76:95
Sime Zelic/PIXSELL
28.04.2023.
u 22:56

Zadrani su bili koliko-toliko konkurentni tijekom prve četvrtine, ali u drugom dijelu utakmice su se domaćini odvojili na više od 20 razlike zahvaljujući sjajnom šutu za tricu

Košarkaši Zadra u prvoj su utakmici četvrtfinala doigravanja regionalne ABA lige pretrpjeli uvjerljiv 73-100 (20-25, 16-33, 17-20, 20-22) poraz od Crvene zvezde u Beogradu.

Zadrani su bili koliko-toliko konkurentni tijekom prve četvrtine, ali u drugom dijelu utakmice su se domaćini odvojili na više od 20 razlike zahvaljujući sjajnom šutu za tricu. U drugom poluvremenu razlika je narasla i preko 30

Luka Božić s 18 i Marko Ramljak sa 17 koševa bili su najefikasniji kod Zadra, dok su Filip Petrušev i Nemanja Nedović s po 16 poena predvodili Crvenu zvezdu.

Druga utakmica igrat će se tek za 10 dana, odnosno 8. svibnja u Zadru, a plasman u polufinale izborit će momčad koja prva ostvari dvije pobjede.

Ranije u petak je sa 1-0 u pobjeama povela i Budućnost koja je na svom terenu svladala Megu 94-77.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije