Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikec prognozira

Urnebesna vremenska prognoza Dinamovog proljeća

Krunoslav Mikec
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
05.02.2019.
u 19:54

Nakon što je pao i otopio se Snješko Cerin kod nas više nije Rudolf Belin, međutim i dalje nas Branko Zebec pa svi s nestrpljenjem očekujemo uskršnjeg Velimira Zajeca - kaže Krunoslav Mikec

Hrvatski meteorolog Krunoslav Mikec sjajno je najavio Dinamov proljetni nastup u Europi. U urnebesnom video Mikec je koristeći imena legendi plavih najavio Dinamove dvoboje protiv Viktorije Plzen u šesnaestini finala Europske lige.

- Nakon što je pao i otopio se Snješko Cerin kod nas više nije Rudolf Belin, međutim i dalje nas Branko Zebec pa svi s nestrpljenjem očekujemo uskršnjeg Velimira Zajeca - kaže Krunoslav Mikec, te nastavlja:

- U tom iščekivanju evo i dobrih vijesti za sve kojima je modra boja u i oko srca. Naime, stiže 'plava anticiklona', a s njom i Dinamovo proljeće i to već u veljači. Malo će sredinom mjeseca prijetiti ova 'češka ciklona', no vjerujemo kako će plava kiša golova zajedno s ekstremno vrućim koncertom 23. veljače, potom vedrim dokumentarnim filmom i izložbom uz mnoštvo drugih modrih događanja obilježiti ovo proljeće.

Na kraju je meteorolog zaključio:

- Stoga će nadam se svima, koji su ponovno izrazito poplavili ispod kože posljednjih mjeseci ponovno biti sve Krasnodar Rora. a isto tako i da će sve brzo Igor Cvitanović. Provjerite, dođite, nadam se da se Mark Viduka.

Ključne riječi

Komentara 13

ZR
Ze Roberto u
23:23 05.02.2019.

Kruno, sve tvoje prognoze do sada su bile točne......pa zašto ti opet ne vjerovati. Dao ti dragi Bog puno providnosti , kako u životu, tako i u tvojemu poslu! A za kratko vrijeme objavit ćeš nam prognozu o puno suncaa i modroga neba iznad Zagreba!!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:07 06.02.2019.

Meni se najviše sviđala ona kad je Brežnjev odapeo a na prognozi pok. Ivo Rupnik kaže " Moskva -1 " 😂

KR
kruti14
20:58 05.02.2019.

21. a ne 23. veljače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije