Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost plavih

Dinamo doveo dva pojačanja iz Francuske

Igor Jovičević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
05.02.2019.
u 17:46

Obojica su potpisali ugovore s Dinamom, a priliku za dokazivanjem dobit će u drugoj momčadi plavih koju vodi Igor Jovičević

Dinamo nastavlja dovoditi pojačanja. Nakon što su plavi u siječnju doveli Komnena Andrića i Iyayija Atiemwena, sada su posegnuli za dvojicom mladih Francuza koji će pojačati drugu momčad koja se natječe u Drugoj ligi.

U Maksimir su stigli 17-godišnji Moctar Diakite i 18-godišnji Sacko Sansy. Diakite igra na mjestu lijevog krila dok je Sansy stoper.

Obojica su potpisali ugovore s Dinamom, a priliku za dokazivanjem dobit će u drugoj momčadi plavih koju vodi Igor Jovičević.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
19:01 05.02.2019.

Sretno dečki

FR
fripo06
09:44 06.02.2019.

Tak se to radi ako mogu drugi možemo i mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije