Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUPLJENA PRAVA

Upravo stigle sjajne vijesti s HRT-a, gledatelji će biti oduševljeni informacijom!

EHF Euro Women's Handball Championship - Main Round Group 2 - Croatia v Germany
Foto: CLAUS FISKER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
16.12.2020.
u 10:36

Gledatelji će borbe za medalje moći pratiti uz studijsku emisiju, analizu

Hrvatska radiotelevizija otkupila je televizijska prava na završnicu Europskog prvenstva rukometašica, upravo je objavljeno na stranici HRT-a.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pruža sjajne izvedbe na kontinentalnoj smotri u Danskoj, gdje je prvi put u povijesti osigurala plasman među četiri najbolje reprezentacije. 

Borbu za odličja uz studijsku emisiju, analizu i goste moći ćete pratiti ovaj vikend  i u našem programu. HTV ima prava na tri susreta – oba polufinala u petak 18. prosinca i u nedjelju 20. prosinca ogled u kojem Hrvatska igra (za 3. mjesto ili finale), rečeno je u priopćenju državne televizije.

Komentara 41

Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:52 16.12.2020.

To nisu sjajne nego jadne vijesti. Rukometašice ih svojim uspjesima natjerale da im prenose dvije utakmice a već odigrale 6.

LO
lojtra2
10:49 16.12.2020.

Obični seronje!

SN
snovakor
10:55 16.12.2020.

Jad i bjeda HRT -a !! ... i ništa drugo nije za reči ! ... da moramo pratiti svoje reprezentacije i klubove po drugim kanalima i internetu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije