Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Ultrasi prekinuli najsvečaniji trenutak proslave 100 godina HNK Cibalije

Ultrasi Vinkovci
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
31.05.2019.
u 22:56

U jednom trenutku akademije dvojica Ultrasa, najvjernijih navijača Cibalije koji klubu nisu leđa okrenuli niti u najtežim trenutcima za klub, razvila su ispred same pozornice veliki transparent na kojem je pisalo 'HDZ grobari Vinkulju ste ubili'

Trebao je to biti najsvečaniji trenutak proslave 100 godina HNK Cibalije koji će umjesto toga mnogima ostati dugo u sjećanju izazivaju grčeve u želudcu.

Naime, u jednom trenutku akademije dvojica Ultrasa, najvjernijih navijača Cibalije koji klubu nisu leđa okrenuli niti u najtežim trenutcima za klub, razvila su ispred same pozornice veliki transparent na kojem je pisalo 'HDZ grobari Vinkulju ste ubili'.

Odmah potom Ultrasi su počeli glasno skandirati 'HDZ grobari Vinkulju ste ubili'.

- Nisam bio za ovako nešto jer je ipak jednom 100 godina kluba, a opet i razumijem dečke jer se neke stvari u i oko Cibalije već predugo događaju. Žao mi je što će poslije ovoga svi samo pričati o ovom događaju, a ne o nekim drugim stvarima. Ovo je bilo u organizaciji mlađe ekipe Ultrasa koji ipak na mnoge stvari gledaju sasvim drugačije, rekao nam je jedan od viđenijih navijača Cibalije.

Dodaje i kako je tijekom svečane akademije većina političara koji su spomenuti izviždana. Ultrase je posebno zasmetala činjenica što je među osobama koji su trebali dobiti plakete za doprinos Cibaliji tijekom godina najviše bilo političara.

- I zviždali su ranijeg gradonačelnika Mladena Karlića, sadašnjeg Ivana Bosančića, župana Božu Galića, Tomu Čuljka… Pošteđeni su ostali ministrica Gabrijela Žalac, Dražen Milinković, Ivan Barbarić i predsjednik Cibalije Mijat Kurtušić. Kako god mislim da je ovo sada jasna poruka svima jer nije normalno da za događanja u Cibaliji, višemilijunska dugovanja, ispadanje u 3. HNL i slično nitko nije odgovarao. Naše mišljenje je da nema Ultrasa kako bi Cibalia odavno kao klub bila ugašena, rekao nam je ovaj navijač.  

Radi svega što se događalo program akademije je bio skraćen, a sve je prošlo bez ikakvih drugih incidenata.

>> Što je izbornik Dalić rekao nakon Omiša pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mario1000
Mario1000
09:34 01.06.2019.

Sasvim normalan postupak navijaca koji voli svoj klub,za razliku od tih lopova sto pokradese boga oca

CI
cigo1983
09:54 01.06.2019.

E jedino sam neopravdano preskocio vezano uz Cibaliju spomenuti tj.izdvojiti iz ove bagre Bozu Galica jer je on jedini Cibaliju odrzavao na zivotu i kada je umirala i kada je bilo dobrih perioda!Naglasavam da govorim za ono sto znam iz prve ruke i vezano iskljucivo za Cibaliju!

CI
cigo1983
09:35 01.06.2019.

Kao prvo ne misle tako dvojica nego koja drze poruku nego velika vecina gradjana Vk!!!Naravno da medju tom vecinom ima onih koji su podobni jer su se slucajno ili namjerno u goloj borbi za egzistenciju upleli u klupko i sada zbog sprege moraju sutjeti!Ima onih koji se ne bi zamjerali jer imaju obecanja da ce se netko njihov ili oni sami uplesti u klupko,pa sute i oni!Ima i onih koji u gradu imaju toliko svoga jada da jednostavno nemaju motiva aktivno cackati oko toga,a najvise je onih koji bi mogli stvoriti kriticnu masu ali su zbog morala i obraza izbjegavali i pomisao da se upletu u klupko,a normalnim putem nisu mogli ostvariti osnovne zivotne uvjete u Vk,pa su nazalost glavom bez obzira i linijom manjeg otpora otisli negdje izvan Hrv.!Eto cak i medju ovima koji su su tamo prosvjedovali ima onih puno,srednje,malo i nikako pokrivenih pod kapom vladajuce strukture!!Uglavnom ova gesta je samo i jedino znak da je voda odavno presla grlo i udavila sve vrijedno sto je taj grad imao jer uspjesno smo i na vrijeme ciljano podjeljeni po bilo kojoj osnovi da bi pravoremeno reagirali,sada je nazalost pre,pre,prekasno!!!Pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije