Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka

UFC časti povijesnom borbom: Prisjetite se koliko je moćan Conor McGregor

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
11.09.2018.
u 09:12

Irac se u akciju vraća početkom listopada na UFC-u 229, kada će u svoje vlasništvo pokušati vratiti upravo titulu koja mu je u međuvremenu oduzeta

U manje od 20 sati, od kada je objavljen, besplatni dvoboj između Conora McGregora i Eddieja Alvareza je na YouTube kanalu pogledalo gotovo pola milijuna ljudi, piše Fight Site.

Sjajna je to najava za nadolazeći UFC 229, koji je UFC krenuo reklamirati čim se spustio zastor na UFC 228 u Dallasu.

O meču s UFC-a 205 ne treba posebno trošiti riječi jer je sve poznato. Bio je to povijesan prvi event u Madison Square Gardenu u New Yorku odražan 12. studenog 2016. godine. U glavnoj borbi večeri su se susrela dva aktualna UFC prvaka; McGregor u perolakoj i Alvarez u kategoriji do 70 kilograma. Ulog je bi Alvarezova titula jer se meč održao u lakoj diviziji.

>>Pogledajte povijesni meč

S obzirom da UFC “časti” ovom borilačkom poslasticom, savjetujemo  vam da pogledate ovaj povijesni meč i da se prisjetite koliko je McGregor zaista kvalitetan.

Irac se u akciju vraća početkom listopada na UFC-u 229, kada će u svoje vlasništvo pokušati vratiti upravo titulu koja mu je u međuvremenu oduzeta, a koju je osvojio na UFC-u 205. Protivnik će mu biti neporaženi Rus Khabib Nurmagomedov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije