Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Mostar po malo romantike: Tu su padali Spartak, Borussia i Dinamo

24.09.2023. u 16:08

Zrinjski je lekcija svima koji se vade da je netko jači, onima koji se u kunu u BiH, a ruše čas Faruka, čas Mehu, jednom treneru u mirovini, budali iz Italije i, naravno, Alkmaaru

Komentara 1

FR
FraneTente1861
23:47 24.09.2023.

Zrinjski pobijedili velikog AZ Alkmaara koji bi dali barem 3 "komada" Hajduku. Ovaj velicanstveni klub nosi Hrvatski grb od 1905 godine. Onaj krvavi bravar Tito i komunisti zabranili klub od 1945 do 1990. Obrazlozenje je bilo sudjelovanje Zrinjskog u ligu Hrvatske NDH ali u stvarnost smetalo je njima Hrvatsko ime HSK Zrinjski i nosenje Hrvatskog grba od postojanja. Bravo Zrinja!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije