Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Triglav osiguranje novi član sponzorske obitelji HRS – a

Foto: Jozo Čabraja/Kolektiff Images
1/5
04.07.2024.
u 17:01

Deseti dan priprema hrvatske muške seniorske reprezentacije u Prelogu, obilježili su svečanost potpisa sponzorskog Ugovora, ali i #crohandball Media Day. Naime, obitelji sponzora i onih koji pomažu hrvatski rukomet, od danas se pridružilo i Triglav osiguranje. Svečanost potpisa Ugovora i zajedničko druženje medija i reprezentacije, održani su u prekrasnoj atmosferi velike dvorane hotela Panorama u Prelogu.

Nakon pozdravnog govora predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza Tomislava Grahovca, o Triglav osiguranju govorila je predsjednica Uprave Vilma Učeta – Duzlevska. I naglasila; najbolji se vežu uz nabolje. A Hrvatski rukometni savez, odnosno njegove reprezentacije godinama su među najboljima u svijetu. Tako je i s Triglav osiguranjem.

Vilma Učeta Duzlevska, predsjednica Uprave Triglav osiguranja:
„Izuzetno mi je zadovoljstvo što danas, ispred Triglav osiguranja, mogu izraziti ponos i radost zbog partnerstva s Hrvatskim rukometnim savezom. Rukomet je voljen i popularan sport, njegove se utakmice „žive“ i jedna je od najuspješnijih sportskih priča u Hrvatskoj jer naši igrači kontinuirano postižu fantastične rezultate. Rukomet nije samo sport i igra već i simbol zajedništva, strasti i nacionalnog ponosa, a ulaganjem u sport pridonosimo pozitivnim promjenama u cijelom društvu. 

Foto: Jozo Čabraja/Kolektiff Images

U Triglavu sve naše aktivnosti provodimo nastojeći biti podrška lokalnim zajednicama u kojima smo prisutni, a sustavno promicanje sporta i sportskih vrijednosti čvrsto je ukorijenjeno u našoj poslovnoj kulturi. I dok je našim sportašima izrazito važna sigurnost, Triglavu je važno što možemo biti njihov pouzdan partner i vjetar u leđa.

Naše mjerilo nisu isključivo poslovni uspjesi, već i snažan društveni utjecaj kojeg ostvarujemo zahvaljujući ovakvim partnerstvima, a kroz partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom ne ulažemo samo u sport već i u budućnost mladih sportaša koji su nositelji održivog društva.  

Ovo svečano potpisivanje naš je način da pokažemo koliko vjerujemo u naše rukometaše. Početak je jedne uspješne priče i veselimo se svemu što dolazi!“

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza:
„Velika nam je čast da se obitelji sponzora, odnosno onih koji pomažu hrvatski rukomet pridružilo i Triglav osiguranje. Za nas je to sjajna vijest i velika pomoć, jer ovo su izazovna vremena za sport. Hrvatsku u manje od šest mjeseci čeka nekoliko velikih natjecana , od Olimpijskih igara u Parizu, do Europskog prvenstva rukometašica, brojnih europskih i svjetskih prvenstava ovoga ljeta mlađih dobnih skupina, a vrhunac svega je Svjetsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška u siječnju 2025. godine. Sve te akcije zahtijevaju iznimno velika sredstva , i zato nam je ovaj sponzorski ugovor od velike važnosti.“

Ugovor o sponzorstvu potpisali su glavni tajnik HRS-a Damir Poljak i predsjednica Uprave Triglav osiguranja Vilma Učeta – Duzlevska. Nakon toga, održan je još jedan #crohandball Media Day u kojemu su izbornik Dagur Sigurdsson i svi igrači bili na raspolaganju medijima za razgovor. Bilo je to sjajno druženje jer su mnoge kolege željno i s nestrpljenjem čekale priliku da iz prve ruke čuju što se to „kuha“ u Panorami,posljednjih deset dana za Olimpijske igre u Parizu, a radi se pakleno.

Foto: Jozo Čabraja/Kolektiff Images

Dio toga zasigurno ćemo vidjeti u Varaždinu u subotu kada nas čeka prva prijateljska utakmica protiv Egipta. Karte za taj susret u prodaji su već 15-ak dana, a cijena im je  popularna od 5,00 i 10,00 eura. Želja nam je da Arena Varaždin bude puna i da svi skupa pošaljemo dobru energiju i “vibru“ našim dečkima uoči druge faze priprema, odnosno Olimpijskih igara u Parizu. Zato ne propustite priliku. Dođite i podržite Domagoja Duvnjaka, Luku Cindrića, Zvonimira Srnu i ostatak hrvatske reprezentacije u tom važnom susretu.    

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije