Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Trener Lokomotive nije se mogao suzdržati od smijeha kad je najavio utakmicu s Dinamom

Mario Tokić
Foto: youtube screenshot
1/5
11.04.2017.
u 11:32

- U sljedećem kolu dolazi nam Dinamo. To je utakmica jako teška za nas - govorio je Tokić kroz smijeh.

Lokomotiva je u dosad odigranih 24 utakmica protiv Dinamu uspjela osvojiti tek bod. A u trenutku kad se Dinamo grčevito bori za naslov s Rijekom teško je očekivati da će se dogoditi veliko iznenađenje i da momčad s Kajzerice u petak (20 sati) može do bodova.  

Posebice i zbog toga što trener Lokosa Mario Tokić neće moći računati na trojicu ponajboljih igrača - Jana Doležala, Petra Bočkaja i Ivana Šunjića koji su u uvjerljivoj pobjedi nad 'uvijek neugodnom' posljednjeplasiranom Cibalijom (4:1), začudo, dobili žute kartone zbog kojih ne mogu nastupiti.

O 'neobičnom odnosu' Dinama i Lokomotive ispisane su već stotine članaka, klubovi su međusobno odradili stotinu igračkih transfera, a zanimljivu najavu njihovog 'okršaja' ponudio je trener Tokić. Zanimljivu, u prvom redu zbog toga što se jedva suzdržavao da ne prasne u smijeh

- U sljedećem kolu dolazi nam Dinamo. To je utakmica jako teška za nas, jel tako. Imamo sedam dana da se pripremimo - govorio je Tokić kroz smijeh, a njegovu izjavu pogledajte u videu.

>>Mateo Beusan o 'prekršaju' na Andrijaševiću: Zanima me hoće li takav kriterij biti i u Maksimiru

>>Muke za Lokomotivu: Čak trojica važnih igrača dobila žute kartone i ne igraju u gradskom derbiju s Dinamom

Komentara 16

MI
Mimizo
14:49 11.04.2017.

stvarno bi dinamu bilo teško i da igraju ova trojica budite ozbiljni.samo je jedan DINAMO

DU
Deleted user
16:28 11.04.2017.

Ponovo je hrvatski jal na djelu.

SP
spoter
00:50 14.04.2017.

Kretensko novinarstvo , šta bi sad trebalo da na leđima Lokomotive Rijeka osvoji nezasluženu titulu nitko ne govori o spornim trenutcima koji su se događali na tekmama Rijeke ( Slven pa i ona protiv Lokomotive kad se igrač veseli štoo je postigo gol Rijekin igrač mu se unese u facu i sruši ga namjera očita vidljivo iz svemira nikom ništa kao da je normalno da se ne smiješ veselit ) a Kameleon Beusan se potpuno uklopio sve je otvoreniji u svojoj mržnji do Dinama i to je vama gledljivo bravo jako korektno novinarstvo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije