Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sastanka u Nyonu

Travnik odbacuje optužbe za namještanje utakmica

'travnik01_nnn_spo_261109'
'Photoshop'
27.11.2009.
u 08:44

Najnovija zbivanja u velikoj su mjeri uzdrmala travnički sastav koji za vikend očekuje gostovanje kod Zvijezde.

U sjedištu Uefe održan je sastanak s predstavnicima devet nacionalnih saveza čiji su klubovi umiješani u veliku kladioničarsku aferu. Na sastanku su bili prisutni i Munib Ušanović i Jasmin Baković iz NS-a BiH, a za sada je samo jedan klub pod istragom.

- Samo je jedan naš klub pod istragom da je namještao utakmice putem klađenja. Radi se o prijateljskim susretima u inozemstvu, a pod sumnjom je pet utakmica - potvrdio nam je nakon sastanka u Nyonu Munib Ušanović, ne želeći potvrditi radi li se o NK Travnik.

Podsjetimo, prvi je informaciju o navodnim nepravilnostima vezanim uz pripremne utakmice Travnika u Švicarskoj obznanio predsjednik Siona koji je istaknuo kako je meč njegova kluba i Travnika neregularan. Sion je ovaj meč dobio 4:1. Potom su mediji prenijeli pisanje njemačkog tiska o istrazi protiv jednog Hrvata iz Nuernberga koji je osumnjičen za mućke u ovoj i utakmici Xamax - Travnik koja je odigrana 1. srpnja.

Ovu utakmicu Xamax je dobio sa 3:2, a u sastavu Travnika nastupilo je dosta igrača koji su došli na probu. Reagirajući na medijske izvještaje da je NK Travnik tijekom ljetnih priprema u Švicarskoj lažirao utakmicu protiv Siona zbog zarade na kladionici, u klubu s Pirote izdali su službeno priopćenje za javnost.

- Baš kada smo pokazali da smo u formi, dogode nam se ovakva ogovaranja i optužbe s kojima nemamo baš ništa, ali nam sigurno remete planove. Ovo su zaista ružne stvari i nastojim da se momci potpuno posvete treninzima i pripremi za predstojeće gostovanje u Gradačcu - kaže Nedžad Selimović, trener Travnika.

Inače, uprava, igrači i simpatizeri kluba nazočili su pokopu iznenada preminuloga bivšeg dugogodišnjeg predsjednika kluba Fadila Gasala, što je još jedan udarac timu s Pirote.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije