Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kraju godine

Toni Nadal napušta stožer svog nećaka Rafaela

Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.02.2017.
u 13:24

Toni Nadal se požalio kako je njegov utjecaj počeo slabiti od vremena kada je Carlos Costa postao menadžer njegova nećaka.

Stric jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena Rafaela Nadala, Toni Nadal objavio je kako će se na kraju ove godine povući iz stručnog stožera svog nećaka jer osjeća kako su ga zasjenili ostali članovi.  

Toni Nadal bio je trener svom nećaku Rafaelu od početka karijere, te ga je vodio do 14 naslova pobjednika na "grand slam" turnirima, naslova olimpijskog pobjednika i "broja 1" na ATP ljestvici. No, od početka ove godine Rafael Nadal je u svoj stručni stožer doveo i Carlosa Moyu, također bivšeg prvog igrača svijeta, a ta je suradnja dala ploda već na Australian Openu gdje je Nadal stigao do finala u kojemu je izgubio u pet setova od još jednog velikana Švicarca Rogera Federera.

"Od sljedeće godine više neću putovati s Rafaelom po turnirima već su se isključivo posvetiti radu u našoj akademiji otvorenoj prošle godine. Moj odnos s nećakom je uvijek bio odličan, tijekom svih ovih godina nikada nismo imali krizu, ali istina je kako sam iz godine u godinu sve manje bio uplitan u dovođenje odluka, a sada gotovo da i nemam nikakvog utjecaja", rekao je Toni Nadal za internetsku stranicu Il Tennis Italiano.

Toni Nadal se požalio kako je njegov utjecaj počeo slabiti od vremena kada je Carlos Costa postao menadžer njegova nećaka.

>>Lučić-Baroni i Konjuh izjednačile najbolje plasmane u karijeri! Pad Karlovića, Ćorića i Dodiga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije